Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawa skroń

Kobiece defekty

Polecane posty

Gość Prawa skroń

Jak wiemy nikt nie jest idealny:)Każdy może znaleźć sobie coś w swoim wyglądzie co mu się nie podobna,odbiega od klasycznego piękna itd... Powiedzcie meżczyźni co takiego najbardziej razi Was u nas kobiet. Mam krzywe nogi i mnóstwo rozstępów,trochę pryszczy...czy to już kompletna tragedia:(nigdy przez to nie znajdę faceta:(??

Gość er345
z takim nastawieniem na pewno nei znajdziesz

Jestem kobietą;p i powiem Ci, że mam małe piersi i krzywe zęby;p mimo to uważam się za w miare ładną dziewczyne, jestem zgrabna i dbam o siebie.Mam chłopaka. to nie tragedia, rozejrzyj sie wokol i sa o wiele brzydsze kobiety i nie są same, wez sie troche za siebie, poza tym faceci lubia kobiety z pasją, zajmij sie czyms ciekawym, badz zdecydowana.Tak przynajmniej kiedys mi kolega mówił;)

Gość WOlska wolaa
a od czego te rozstępy?

Gość michuszdzisuc
no jak masz takie nastawienie to na pewno pies z kulawą nogą cie nie zechce i po co leczyc kompleksy na kafeteri? żal :/

Gość Prawa skroń
rozstepy mam po 5 ciążach

ja np codziennie robie brzuszki, 2 razy w tyg biegam.Czytam ksiazki, mam o czym pogadac, staram sie interesowac tym co moj chłopak i mam miłe usposobienie.Wyglad to duzo ale nie wszytsko.z biegiem to facet jest z Toba nie tylko dla wygladu.Na pewno marzy by moc z Toba o czyms pogadac i dobrze sie rozumiec

Gość Prawa skroń
Od tycia na przykład:)Brałam kiedyś hormony i trochę mi się przytyło...skóra się rozciągła,włókna kolagenowe rozciągnęły i są...brzydkie,całe nózki w nie mam:(nie dość że koślawe to jeszcze to...nikt mnie takiej nie zechce:((((...Jestem skazana na porażke i samotność...smutne:(No coż...tak musi być,dla równowagi:):(jedni mają szczęście drudzy nie:(

Gość Dulska Pani
moja koleżanka ma wargi sromowe dłuuugie, prawie do kolan! Ale twierdzi ze faceci to uwielbiają

Gość Wdowa modna po prezydencie
oh,... czemu nie odstawiłas hormonow??!?!?!?!!

Gość Wdowa modna po prezydencie
ja nie wiem czemu kobiety biorą hormony na sile mimo ze tyją jak swinie :/

Gość Galantynka
Powiem tobie jak to jest, facetów tak na prawdę rozstępy nic a nic nie interesują. trzeba zwycajnie trafic na swojego, no i z nim być, nie martw sie rozstepami, mam troche tez ich, chociaz na nogi akurat nie narzekałam nigdy....bąź zwyczajnie pewna siebie. Chłop nawet nie wie co to rozstęp....

Gość Prawa skroń
Dzięki Galantynka:*...ale można się załamac,wokół tyle "zdrowych"kobiet,a ja już w tak mlodym wieku z takim defektami A swoja drogą Do siego Wam życzę!

Gość Galantynka
:) Wzajemnie!!Spełnienia marzeń!

Gość quekllla
może noś rajstopy? zasłonią rozstępy :) czemu nie odstawilas hormonow i ile przytylas?

Gość Prawa skroń
O,jeszcze ktoś pisze:)) Przytyłam jakieś 13kg:/,,,wyglądałam jak pączuś w maśle:)może nie kulałam się,ale nosiłam rozmiar XL,hehe:)))Ale teraz znów jestem szczuplutka a rozstępy zostały:/Dbam o siebie i dbam,żeby skóra była chociaż nawilżona i mięciutka,,,Mój przyszły chłopak powinien mieć jakąs wadę wzroku:)żeby nic nie zauważał,hehe Buziaki

Gość 1232425
Oj tam, ja też nie jestem idealna, mam mały biust, garbaty i duży nos, strasznie niejędrne ciało, cellulit, trochę rozstępów... wiele by wymieniać;] Ale nie płaczę z tego powodu, bo tak naprawdę całkiem ładna ze mnie kobitka, wiele osob mi to powtarza, co mam się przejmować jakimiś rozstępami, które sa ledwo widoczne:).

Gość qurczak234
czemu nie odstawilas hormonow?

Gość Prawa skroń
Moje są baaaardzo widoczne:(jakby ci ktoś pocharatał nogi czymś ostrym,,,linie długie,okropne,szpecące:(.A tabletki które brałam odstawiłam po roku czasu:(jestem głupia wiem,,,,no i teraz płace surową kare za swoją głupote:(