Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marietka afrodytka

kto ze mną popisze?

Polecane posty

lubię zdjęcia gipsu, zdjęcia nogi z nogi, czasem zdjęcia czegoś z pawlacza - zależy od nastroju.

Ja lubię jak kobiety są ubrane tylko we włosy ale żadnej nie udało mi się jeszcze namówić do noszenia takiego stroju :P

zależy jak co leży. obcierająca i niewygodna koronka nigdy nie wyjdzie z mody. krój to detal, którego zdjęcie zajmuje nie więcej niż mgnienie oka :)

Ja natomiast nie lobię jak kobieta ubiera się w bardzo obcisłe rzeczy itp. tylko i wyłączenie na pokaz

12563 lat i 16 razy wskrzeszany :P A tak naprawdę to 20 i nie lubię się ubierać w jaskrawe kolory raczej chodzę w odcieniach szarości/czerni/granat a w wakacje kiedy nie da się chodzić "na czarno" to blade odcienie żółtego i zawsze nosze czarne dżinsy rzadko kiedy szare lub niebieskie

Levviatan (levviatan@gmail.com) GG@tlen.pl Ja lubię jak kobiety są ubrane tylko we włosy ale żadnej nie udało mi się jeszcze namówić do noszenia takiego stroju Kazdy skapy facet tak mowi-kochanie nie kupie ci futra bo nallepiej wygladasz nago:P

Dawno nie spotkałem się z określeniem "jaki ktoś ma styl". Gdzieś pod koniec liceum... może.

No w sumie masz racje :) A odnośnie czegoś śmiesznego to ja się dostosowuje z tym do rozmowy jakoś w przeciwną stronę (opowiadanie kawałów i wymyślanie czegoś śmiesznego "na sucho") to mi nie za bardzo idzie :P