Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marietka afrodytka

kto ze mną popisze?

Polecane posty

gorzej będzie jak za parę dni się obudzę z czterema pytaniami których nie chciałbym sobie zadać: - co robiłem wczoraj? - gdzie jestem? - kim jestem? - i co robi obrączka na moim palcu? :D :P

"kochany ja już muszę iśc" z kontekstu zdania słowo kochany może być niejednoznacznie interpretowane :P

no może powinnam dać przecinek... ale masz nie rozumieć tego jako wyznanie tylko określenie. Często się tak zwraca do koleżanek tp. np. kochana czy mogłabyś mi podać..bardzo cię proszę...o dziękuję, kochana jesteś :) rozumiesz?

jeszcze nie śpię, a do kościoła pasuje się wybrać w końcu jestem katolikiem :)

Gość frannnnek
to juz wstałaś ? jak minął sylwek? masz kaca?

Gość frannnnek
sama ze sobą? czy tak ?

Gość frannnnek
moja się spiła i tez do dupy. Spi teraz a rzygała prawie do rana

poszłam do koleżanki ale tam były taaakie głupiutkie panny że aż mdliło siedziałam sobie u niej i buszowałam w sieci. nawet nie mogłam dopić do dna jednego piwa.. dla mnie sylwester to żadne święto

po co jesteś z pijaczką??? ja nigdy w życiu nie opiłabym się bardziej od faceta, to taki wstyd a jej nie przynoś żadnych leków, nic-niech cierpi bezwstydnica

Gość frannnnek
onie nie może dużo wypić Wystarczy trochę to dostaje chcicy na seks Zaczyna szlec na sali a po tem łapie mnie za fiuta i chce żebym ja gdzies wyruchał.Poszliśmy do domu a ta nic tylko chce orgazm a tu nic z tego bo pijana męczy mnie i fiuta stwoerdza że jestem do kitu że nie moge kobiety zaspokic Nastepnie stwierdza że będzie rzygać tak to się odbywa na każdej imprezie Ogólnie wstyd.

Gość frannnnek
ona jest dobra jako żona dba o dom ,sprzata,gotuje ,pierze,zajmuje sie dzieckiem.Jest bardzo pracowita.W łóżku też jest dobra ,lubi seks tak jak ja.

A poza tym ciesz się bo z tego co piszesz to masz świetną żonę a przecież nikt nie jest doskonały. Ja na razie jestem sam na tym świecie :/ (w sensie nie mam tak zwanej "lepszej połówki")