Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierwszyoficer

mam30lat i nikogo nie mam bo

Polecane posty

Gość oficerka_______
pierwszy... fajny z ciebie facet... taki normalny:):) zagladaj tu czesciej:)

Gość pierwszyoficer
bardzo smieszne...:(

Gość pierwszyoficer
dzieki oficerka:)

Gość oficerka_______
pierwszy .. prosze bardzo... ale ja tylko stwioerdzam fakty:):) malo tu takich facetow jak Ty:) pozdrawiam cie serdecznie:)

Gość calineczka_
IP - mysle ze podstawą zwiazku jest zaufanie , jeśli tego nie ma to w każdym wyjściu faceta można węszyć zdradę . Hehehe mój ojciec co port miał kobiete , mysle że to jednak dużo zależy od mentalnosci faceta .

Gość pierwszyoficer
co do tej jednak normalnosci, to jedna mi tak powiedziala keidys, i nie wiem dlaczego zniknela z mojego zycia zanim ja w ogole poznalem.

Gość kkkkakkkaaka
pierwszyoficer---> ok. ja juz lece na imprezke. jak chcesz to zapraszam jutro do rozmowy na gg 3732557 :)

Gość oficerka_______
pierwszy powiem ci cos:) mysle,że trafiales na zle kobiety:O ale teraz to juz chyba bedzie tylko lepiej:)

Gość oficerka_______
pierwszy.. my mundurowi musimy trzymac sie razem:):):)

Gość pierwszyoficer
zadko generalnie tu bywam, parwie w ogole... tak mnie dzisiaj naszlo, dzisiaj sylwester samemu i naszlo mnie na takie rozwazania nad zyciem zisiaj...:(

Gość calineczka_
oficerka- ja od kilka lat sobie tak powtarzam ;) i co ? i nic ... od dluższego czasu sama ;)

Gość pierwszyoficer
mam nadzieje ze cos sie zmieni w nastepnym roku :)

Gość calineczka_
Pierwszy o 20 na Placu macie fajna imprezę . Dlaczego nie pójdziesz ? Kurcze , gdybym mogła tam być , juz powoli zbierałabym sie do wyjscia , a nóz kogoś właśnie tam poznasz :)

Gość oficerka_______
oj nie rozwazaj tyle , tylko sie usmiechnij,.. i pomysl sobie ,ze wszystko bedzie ok.. wiesz jak mialbys sie zwiazac z jakas niepowazna kobieta to uwierz lepiej byc samemu... ale ja wierze,że ktos taki jak tY napewno znajdzie swoja ukochana:) uwierz z tego co tu piszesz wynika,ze jestes naprawde fajnym facetem.. trzezwo myslacym ... taki rodzynek:)

Gość heeheheh
zaraz sypnie sie lawina numerow gg, adresow emailowych... oficerka i calineczka juz ostrza sobie na Ciebie swoje pazury.....

Gość pierwszyoficer
a tak w ogole to sie zastanawiam do jakiego stopnia kobieta moze byc niesmiala. nie wiem jaka reakcja/brak reakcji co oznacza

Gość mmagduskaa
Jezeli sie boisz ze bedzie leciała na Twoja kase , to nie wspominaj czym sie zajmujesz . Mozesz to jakos ogolnie ujac. A wykształcenia nie widac po papierku z uczelni, a po zachowaniu , obyciu , oczytaniu itd.

Gość calineczka_
Calineczka zaraz ucieka :) Hehehe troszkę daleko ta Warszawa ;)i jesta znacznie starsza od owego pana ;)

Gość oficerka_______
calineczka... po pierwsze masz taki nick jak moja znajoma z pewnego czatu:) swoja droga bardzo fajna dziewczyna:) kochana, jak juz wspomnialam lepiej byc samamemu niz w jakims tosycznym zwiazku... wierze w to,że kazdy ma gdzies swoja druga polowke... zycze ci abys byla szczesliwa...

Gość pierwszyoficer
dziekuje wszystkim za wpisy, ide zjesc kolacje, zajrze wieczorem jeszcze:)

Gość oficerka_______
heeheheh zaraz sypnie sie lawina numerow gg, adresow emailowych... oficerka i calineczka juz ostrza sobie na Ciebie swoje pazury..... na jakiej ppdstawie tak uwazasz? tylko dlatego,ze ktos jest tu dla kogos mily i stara sie normalnie rozmawiac? moze w twoim swiecie to nienormalne. w moim jednak jak najbardziej... wiec oszczedz sobie te glupawe komentarze....

Gość calineczka_
Oficerka właśnie dlatego jestem sama . Nie chcę na siłę , bo w takim zwiazku mogłabym być . W nieszczęsliwym związku juz byłam więc wiem że samotnosć mniej boli . Będę zatem wytrwale czekała a moze właśnie w tym 2009 roku cos zmieni sie w tym temacie . Ale na pewno nie jestem tą Calineczką z czatu , dawno tam nie zagladałam . Ten nick na szybkiego był wymyślony dla potrzeby chwilii . Ale też fajna kobietka ponoc ze mnie ;) Też wszystkiego nalepszego :) Pierwszy - smacznego :) Lecę makijaż jakis sobie trzasnac żebym na kafe nie siedziała taka nieumalowana ;) :D

Gość helena z gniezna
ALE TY JESTEŚ DUPA! CHLOPIE WEZ SIĘ ZA SIEBIE! TWOJE WYPOWIEDZI SĄ JAK U DZIECKA 6 LAT! MASAKRA MIE TAKIEGO FACETA! NA BANK JESTEŚ DO NICZEGO W LÓŻKU! TAKA CIPA NIE FACET!