Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierwszyoficer

mam30lat i nikogo nie mam bo

Polecane posty

Gość IP nieznany
duzo kobiet w wieku podobnym to Twojego jest wolnych ale musisz poszukac bo same raczej do Ciebie nie przyjda

Gość pierwszyoficer
no wlasnie magduska mam to samo czasem, ale jak sobie pomysle cale zycie, moze jeszcze z 40-50 lt SAM to mi sie przykro robi; wiekszosc znajomych ma juz swoje rodziny

Gość sorki powodzenia życzę

Gość pierwszyoficer
co za zycie, tylko KOGOŚ obok brakuje do najszczesliwszego zycia;

Gość pierwszyoficer
ale generalnie ciezko jest cokolwiek w jakimkolwiek wieku jak sie nie ma doswiadczenia w tych sparwach :/

Gość oficerka_______
napewno kogos znajdziesz.... kogos kto rozswietli ci zycie;) powodzenia:)

Gość pierwszyoficer
na pewno to juz kilka lat trwa a mam przyjacol, ktorym pozananie kogos zajmuje doslownie co najwyzej kilka tygodni (nie wiem czy akurat zawod tu ma cos do rzeczy)

Gość calineczka_
W ogóle jest ciezko ułozyć sobie życie .... choć na pewno przy dużym szczęsciu jeszcze możliwe .

Gość oficerka_______
napewno zawod nie ma nioc z tym wspolnego.. ja tez pracuje w sluzbach mundurowych:) jestem pewna ze spotkasz kogos wartosciowego:)

Gość pierwszyoficer
jak zwykle mam nadzieje

Gość mmagduskaa
No własnie oficerze haha , znajomi maja swoje rodziny .Jak sie wychodzi gdzies (ja jestem kobieta wiec mam gorzej , czas działa na moja niekorzysc ) to faceci sami młodsi sporo albo zonaci szukajacy rozrywki, Na ulicy nikt nie zaczepi , bo w takim wieku to pewnie mezatka haha i kolko sie zamyka. A poza tym ja dlugo jestem sama i troche sie boje zwiazac z kims , chyba przyzwyczaiłam sie do tego za ja zawsze sama i do kina i na urlio. Hmm ciezko to zmienic , mimo ze by sie czasem chciało. No i nawet jak ktos mnie zaprosi gdzies , to nim pomysle juz słysze jak mowie"nie , dziekuje". Automatycznie.

Gość BARDZO ATRAKCYJNA
z jakiego jesteś miasta i ile masz wzrostu?

Gość pierwszyoficer
kobieta w ogole jest latwiej, bo to zazwyczaj facet musi sie bardziej postarac

Gość oficerka_______
pierwszy widzisz... juz jest chetna na ciebie... zaraz zapyta jakim autej jezdzisz i czy masz wlasne mieszkanie:O echhh mam nadzieje,ze spotkasz madra kobiete na swoje drodze....

Gość pierwszyoficer
to podszywacze, i pewnie faceci :(

Gość calineczka_
Pierwszy - myslę że kobietom jednak jest trudniej .

Gość pierwszyoficer
a madrą? jak znalezc moadra. skad mam wiedziec czy nie leci na pieniadze, skoro wie czym sie zajmuje. moge mowic, ze np. zajmuje sie przewozem osob, to pomysli, ze jestem jakims kierowca autobusu a ona szuka kogos wyksztalconego

Gość pierwszyoficer
moze najlepiej bylo zajac sie czyms normalnym ?

Gość oficerka_______
pierwszy.. mysle,ze siedzeniem przy kompie nie spotkasz fajnej dziewczyny- kobiety:) jakie kobiety cie interesuja jakie wartosci sobie u nich cenisz najbardziej?

Gość pierwszyoficer
a jak kobieta jest w miare ladna to juz w ogole problemu nie ma; tylko wybiera najzabawniejszego, najprzyjstojniejszego, naj- naj- itp

Gość calineczka_
W necie po swoich doswiadczeniach nie polecam . Porażka ogolnie , chociaż to najprostszy sposób .

Gość calineczka_
Pirwszy - generalizujesz ;)

Gość BARDZO ATRAKCYJNA
nie jestem facetem! jestem kobietą w twoim wieku!

Gość pierwszyoficer
nie mam za duzych chyba wymagan, chcialbym zeby byla zadbana, wierzaca, sympatyczna i miala poczucie humoru - po prostu fajna:) nie zadna barbi-ksiezniczka

Gość mmagduskaa
Dokładnie , kobietom trudniej . Wiekszosc kobiet nosi jednak obraczki i widac ktora zajeta:) Facetom przewaznie one przeszkadzaja haha. Jednak to prawda ze jak sie nie wyjdzie za maz w wieku 20 kilku lat , to pozniej jest trudniej. To znaczy , jak ktos przez ten cały czas bym w zwiazkach to jest nadzieja , a jak była dłuuga przerwa hmm swietlanej przyszłosci nie widze haha.

Gość calineczka_
Ale własnie te barbi maja największe wziecie :( Przynajmniej z tego o widzę .

Gość kkkkakkkaaka
a chcialbys taka, ktora bedzie chciala zostac w domu i opiekowac sie 3 dzieci:))

Gość oficerka_______
pierwszy dla kobiety( nie mylic z dziewczynkami) wazne sa inne wartosci niz to jak ktos wyglada... oczywiscie nie mozna tez powiedziec ze wyglad w ogole nie jest wazny.( to by bylo klamstwo) . no jest... bo przeciez nie zwrocimy uwagi na kogos kto nas nie pociaga... kto nie ma tego blysku w oku... ale nijak sie to ma do urody ect.... czasami wystarczy jedno spojrzenie, kilka zamienionych zdan zeby wiedziec ze to ten czy ta:)

Gość pierwszyoficer
te berbi to szkoda gadac, karrysne tak i przez to ze maja powodzenie mysla ze sa najwazniesze i moga sobie przebierac i traktowac innych z gory; wiec takiej to bym nie chcial miec; a co do zony i 3 ki dzieci; moze to ze malo bywam w domu to nie jest plus, raczej duzy minus; ale przeciez taka jest nautura mojej pracy niestety, a juz chyba zajecia nie zmienie; za to moge sie odwdzieczyc poziome zycia i zapewnic ze nic jej i dziecia nie zabraknie

Gość IP nieznany
tak szczerze mowiac balabym sie miec faceta, ktory wykonywalby zawod podobny do Twojego. strach przed tym, ze co lotnisko to inna kobieta...