Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dig

tyko fotograf czy tez kamerzysta?

Polecane posty

Gość dettox
600zl-fotograf z kamerzysty zrezygnowalem...rzeszow

Gość A co to sa OTRZEPINY
???:D a to sie usmialam!!! dobre!

Gość po kiego
tylko fotograf, wszystkie znajome nie wracają do fswoich filmów, jedynie filmy krążą po znajomych, rodzinie i są powodem do wielu plotek.

Gość aneczka85
ja mialam i fotografa i kamerzyste i bylo zajebicie,zdjecie super,film jeszcze lepszy:P fajnie bedzie poogladac filmik za kilkadziesiat lat i sie posmiac

kiedyś też nie chciałam kamerzysty na moim ślubie i weselu ( a bo sie krępuję kamery...a bo źle w niej wyglądam...a bo że rozniosą się \"w świat\" jakies durnowate wpadki weselne...abo to tylko jednorazowy film itd.) ale że zostałam postawiona przed faktem dokonanym zaklepania kamerzysty no to już powiedziałam TRUDNO i kamerzysta był. Powiem Wam jedno - NIE ŻAŁUJĘ. Będąc głównym zainteresowanym imprezy ślubnej często jest się w takim euforyczno-amokowym stanie, że nie pamięta się wszyskich momentów z własnego ślubu, a zwlaszcza wesela. Z fotografi , owszem, jest swietna pamiątka, ale film dokładnie przekazuje ten szum, gwar, muzykę, radość, śmiechy, tańce. Przecież film weselny nie musi być jakimś arcydziełem na miarę nagrody Oskara. Ma być pamiątką dla nas samych!. To, że jest ciekawie i profesjonalnie wykonany to tylko plus dodatkowy. W życiu nakręca się (komórką, aparatem, kamerką) różne głupoty, a swojego ślubu i wesela już nie? Trochę dziwne. Poza tym uważam, że rodziny się nie wybiera i nie powinno sie ich wstydzić (każdy powinien patrzeć na siebie jak się zachowuje). Obecnie jakoś nie zauważam na weselach spitych wujków czy wyczyny staropanieńskich ciotek, więc nie rozumiem skąd to średniowieczne myslenie. Jesli juz ktos się zdarzy z \'lepszym humorkiem\' to wydaje mi się, że uwiecznione na filmie z kamery dodaje to tylko dodatkowego powodu do usmiechu. Ja sama osobiście, pomimo tego, że naprawde bylam negatywnie nastawiona do kamerzysty, oglądałam swój film slubny chyba z 10 razy. Widziałam siebie w kościele, jak to wszystko wyglądało z boku. Widziałam nasze wesele, gości, co się jadło, piło, śpiewało, do czego tańczyło. Tego fotografowie nie uwieczniają. Śmiałam się z wygibasów naszych kochanych świadków, z przesmiesznych zabaw (nielicznych i kulturalnych, ale jednak były). To naprawdę warta wydania pieniędzy pamiątka. Pamięć jest krótka i wybiórcza, myślę, że warto mieć taki film, dla siebie i potomności :)

p.s. no i tylko dodam, że cudownie jest włączyć taki film, zamknąć oczy i uszłyszec na nowo te wazne słowa Przysięgi wypowiedziane tak uroczyście bijące jak dzwon, brzmiące w uszach tak wyraźnie, zamknąć oczy i znów słysząc gwar wesela przenieśc się te X lat wtecz, z rumieńcem na twarzy wspomnieć te cudowne chwile, odnaleźć w sobie lub na nowo wskrzesić to wspaniałe uczucie radośći i miłości, jakie się czuło w tym wyjątkowym dniu. Niezależnie od jakości filmu :) pozdrawiam :)

Wiadomo że profesjonalny film z wesela to koszt około 2000zł. nie każdego stać zapłacić taką sumę wtedy najlepiej twierdzić że film jest stereotypem i nie potrzebnym dodatkiem. Nikt mi nie powie że dobrze nakręcona uroczystość jest sztucznym tworem chyba że sama ta chwila oddana na filmie była sztuczna i nie oddawała realizmu. Foto jest oczywiście elegancką pamiątką ale film był i będzie czymś zupełnie innym. Po kilkunastu latach od daty ślubu staje się to oczywiste. Każdy robi jak chce ale decyzja jest ostateczna i wrócić się tych chwil nie da. Dobry kamerzysta wie jak zrobić dobry film nie sztuczny i nie udawany.Pozdrawiam!

Wiadomo że profesjonalny film z wesela to koszt około 2000zł. nie każdego stać zapłacić taką sumę wtedy najlepiej twierdzić że film jest stereotypem i nie potrzebnym dodatkiem. Nikt mi nie powie że dobrze nakręcona uroczystość jest sztucznym tworem chyba że sama ta chwila oddana na filmie była sztuczna i nie oddawała realizmu. Foto jest oczywiście elegancką pamiątką ale film był i będzie czymś zupełnie innym. Po kilkunastu latach od daty ślubu staje się to oczywiste. Każdy robi jak chce ale decyzja jest ostateczna i wrócić się tych chwil nie da. Dobry kamerzysta wie jak zrobić dobry film nie sztuczny i nie udawany.Pozdrawiam!