Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja tez nie ide nigdzie

MAM 16 lat i nie pozwolili mi rodzice

Polecane posty

nigdzie isc

Gość Molotov
i dobrze, uczyć się powinnać a nie chodzić na imprezy ty gówniaro

Gość jytr
dobrze zrobili!!!

ale przeciez sie mowi ze za mlodu powinno sie wyszalec ;( rok temu moglam isc !!!!

Gość ahatka19
powariowali wszyscy..ja proponuje zamknąc ja w klatce i nie pozwolic jej nic robic..bo a)moze zajsc w ciąze b)bo moze wpasc w złe srodowisko c)powinna od rana do wieczora 24 h na dobe sie uczyc wiem z doswiadczenia..potem bardzo trudno zacząc życ i cieszyc sie mlodoscią..

Gość NogaodStołu
właśnie, że powinnaś iść i sie wybawić. Ja mam tak samo, mimo ze mam za miesiac 17 ste urodziny to stwierdzili ze jestem za młoda i same niebezpieczenstwa, a ja kurde tak chciałam do ludzi!!! i chodze i rycze od rana, bo wiem, że wszyscy moi znajomi sie bawią a ja siedze sama i spedzam \"sylwester z dwójką\" i jest mi tak strasznie przykro!!

Gość Molotov
powinni zrobić akcje małolat i takim gówniarom nie pozwolić wychodzić nawet po 20 z chaty, niech siedzi gówniara i się uczy w sylwestra a wybuchy petard ją motywują do nauki a nie będzie gówniarstwo sobie pozwalało

Gość 71 jolka
tylko ja wyrodna matka puściłam swoje potomstwo na niechybne spotkanie z całym złem tego swiata a co? czemu ma miec lepiej niz ja w jego wieku?

tak latwo mowic ze jestem gowniara i powinnam sie tylko uczyc...ale sa inne czasy,szybciej sie dorasta,imprezuje sie juz od 13 roku zycia,alkohol papierosy i narkotyki to normalka,i nie jestem wcale swieta i moi starzy o tym wiedza a teraz udaja takich co sie mna przejmuja i nigdzie nie moge isc

Gość Molotov
ja mam dla ciebie rozwiazanie: poczytaj z geografii pasjonująca rzecz albo z historii - jak się ludzie w dawnych czasach bawili

Gość eklfjgeflkgle
ja tez nie moge nigdzie pojsc,chce do ludzi,becze od rana!!raz sie zyje a ja marnuje najlepsze lata mlodosci!!kurde no zabawa jest przednia jak sie upije i sie całuje xD :D:D

Gość a moi rodzice nie
powinni sie martwic ze zajde w ciaze bo chce to zrobic po slubie z moim ukochanym ktory mnie nie zauwaza wogole ;(

Gość Moze bredze jak stara ale
Masz jeszcze duzo czasu..uwierz mi:)pamietam jak mam nie pozwolila mi isc na sylwka ..jak mialam 17 lat!!to byla katastrofa!!!placz i zgrzytanie zebami:):)dzis mam 25 lat:)baluje kiedy mam ochotke,mam wlasne pieniadze,skonczylam studia..mam fajnie:):)nie panikuj,starsi sie boja,ze przegniesz na balu:)a jeli juz ci sie zdarzalo przeginac to teraz sama widzisz jak do tego podchodza starzy:)spoko luzik i nie lam sie..spadam bo juz taxi czeka:)

Gość a moi rodzice nie
moze masz racejszyn :D ale i tak ja lubie juz balowac :D:D

Gość glupie to
wszyscy sie podniecaja,ze sa rok starsi..dziwne:)dziecko spi,ja czytam kafe.pije piwko ii....nic...zaraz spac,bo malutka chora i trza rano wstac i stawic czolo wyzwaniom...