Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zośka000000000000001

ale mam popi************************* starych

Polecane posty

Gość osoba
ZOŚKA MY NIE CHCEMY SIE Z TOBA SPRZECZAĆ TYLKO CI POMUC I UŚWIADOMIĆ!!! CZEGO SIE CZEPIASZ??!!!!

Gość zośka000000000000001
no i sylwester moge zaliczyć do maksymalnie zjebanych.... żałuje że im nie naściemniałąm i nie wyszłam z domu oni są tak popierdoleni martwią się tylko o własne tyłki i własną wygodę zobaczą za 3 tygodnie za chuja nie zapytam się o jakiekolwiek pozowolenie, wychodzi i chuj ci staryc chuju do tego

Gość karlajna
zośka wyrażaj się trochę inaczej ;) swoją drogą to rozumiem Cię, bo mam identycznych rodziców. nie wiem czym jest ta magiczna granica 18 lat? jestem dorosła i co z tego? jeżeli przejedzie mnie pociag- to niezależnie czy mam 16 czy 18 lat- oni będą identyfikować zwłoki, gdy będę pijana i znajdę się na izbie wytrzeźwień to oni będą płacić za mój pobyt bo ja jeszcze nie pracuję, gdy będę pijana i wrócę do w takim stanie do domu to będę u nich trzeźwieć. idiotyzm

Gość burak pastewny
c.j......ale narod nam zglopial.....ale piekne pokolenie!!!!! ktores pieknego dnia..... ty zoska i tobie podobne.......zrozumiecie co wasi rodzice mieli na mysli......to nic nowego.....roznica pokolen....dziecko sie kocha do konca.....nawet jak ma 50 lat!!! zrozumiecie jak bedziecie mialy swoje.....o ile nie usuniecie, bo po waszej gade to ja o was za duzego mniemania nie mam...... mam do czynienia z mlodzieza w waszym wieku.....ale wy t...hmmmm...skrajnosc..... nawet jak bedziesz miala 25 lat i stanie ci sie krzywda...to przyjdziesz do matki sie wyplakac.....zajarz w koncu!!!!!