Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Amant Wszech Czasów k.odwetowa

CZY CIESZYCIE SIĘ ŻE ROK 2008 ZDECHŁ?

Polecane posty

Gość niepodamnicka
a z czego się tu cieszyc znowu na karku latko przybyło :P

Gość EvaM
Nie wiem czy się ciesze. W sumie to nie był aż taki zły rok. mam nadzieję ,że ten też bedzie dość dobry ,ale pozyjemy zobaczymy

Gość jak dlamnie
to ten rok był dobry w sensie zawodowm , finansowym , zakupu dubr materialmych , strawy duchowej tez ok , towazyskim tez wpoządku tylko juz straszą poczatkiem 2009 tym kryzysem zobaczymy co bedzie

Gość Jeszcze 25 minut u mnie
:D

Gość Jeszcze 25 minut u mnie
W Londynie jeszcze2008*!!!!.

A ja się cieszę - to nie był dla mnie dobry rok - same straty, odejście mojej Przyjaciólki Mam nadzieję, że może choć symbolicznie się od niego odetnę - może wrócę do kochanego kraju:)) WSZYSTKIEGO LEPSZEGO!!!!! u mnie jeszcze przez 20 minut staruszek rządzi!!!

Gość buziaczek27
oby 2009 nie był do dupy :o

Gość salalalakj
dla mnie 2008 rok był cudowny wyszlam a maz

Gość Jeszcze 20 minut u mnie

Thnx w imieniu londynczykow!!:*

HAPPY new year!!! :)

Gość bardzo się cieszę
bo zacząl się marnie a później to już byla równia pochyla w dól.Chociaż zakończyl sie jedną dobrą wiadomością.Dlatego ten nowy rok daje nadzieję.

Gość witch hazel
ja sie ciesze!!!!! u mnie jeszcze 5 h i 15 minut :)

Gość byt.z
ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo

Gość lalitka
ja mam zajebistego chłopaka wresxcie super był

Gość b-k
ten rok będzie duuużo lepszy od poprzednich ;) jak już ktoś wyżej napisał-bo tak.po prostu tak będzie.dla mnie i dla tych co wierzą w siłę wiary i słowa. 🌻🌻

Gość b-k
w dupie mam ten ciąg.do mnie (i nie tylko do mnie) katastrofa nie dotrze.

Gość
Moich uśmiechów będzie tysiące:)

Gość b-k
moich też :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) : ): ): ) :)