Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Styczeń 1, 2009 BO JA WCALE BO TEN BĘDZIE JESZCZE GORSZY:O. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niepodamnicka Napisano Styczeń 1, 2009 a z czego się tu cieszyc znowu na karku latko przybyło :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość EvaM Napisano Styczeń 1, 2009 Nie wiem czy się ciesze. W sumie to nie był aż taki zły rok. mam nadzieję ,że ten też bedzie dość dobry ,ale pozyjemy zobaczymy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak dlamnie Napisano Styczeń 1, 2009 to ten rok był dobry w sensie zawodowm , finansowym , zakupu dubr materialmych , strawy duchowej tez ok , towazyskim tez wpoządku tylko juz straszą poczatkiem 2009 tym kryzysem zobaczymy co bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szukamcałościwdziurze 0 Napisano Styczeń 1, 2009 Ten będzie lepszy. Bo tak!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Creepy Girl 0 Napisano Styczeń 1, 2009 To był najgorszy rok w moim życiu więc tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jeszcze 25 minut u mnie Napisano Styczeń 1, 2009 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jeszcze 25 minut u mnie Napisano Styczeń 1, 2009 W Londynie jeszcze2008*!!!!. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lili11 0 Napisano Styczeń 1, 2009 A ja się cieszę - to nie był dla mnie dobry rok - same straty, odejście mojej Przyjaciólki Mam nadzieję, że może choć symbolicznie się od niego odetnę - może wrócę do kochanego kraju:)) WSZYSTKIEGO LEPSZEGO!!!!! u mnie jeszcze przez 20 minut staruszek rządzi!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość buziaczek27 Napisano Styczeń 1, 2009 oby 2009 nie był do dupy :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość salalalakj Napisano Styczeń 1, 2009 dla mnie 2008 rok był cudowny wyszlam a maz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Creepy Girl 0 Napisano Styczeń 1, 2009 No oby bo mi 2008 dał już dość popalić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jeszcze 20 minut u mnie Napisano Styczeń 1, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gapiszon76 0 Napisano Styczeń 1, 2009 Nowy będzie lepszy;)Pozdro dla londyńczykow:-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jeszcze 20 minut u mnie Napisano Styczeń 1, 2009 Thnx w imieniu londynczykow!!:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jeszcze 20 minut u mnie Napisano Styczeń 1, 2009 HAPPY new year!!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bardzo się cieszę Napisano Styczeń 1, 2009 bo zacząl się marnie a później to już byla równia pochyla w dól.Chociaż zakończyl sie jedną dobrą wiadomością.Dlatego ten nowy rok daje nadzieję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość witch hazel Napisano Styczeń 1, 2009 ja sie ciesze!!!!! u mnie jeszcze 5 h i 15 minut :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a ja wygrałem życie 0 Napisano Styczeń 1, 2009 każdy następny jest gorszy bo starsi jesteśmy każdy dzień jest gorszy a w twoim wieku to już bliżej do trumny to 2x żeby sie martwić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość byt.z Napisano Styczeń 1, 2009 ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo ja sie ciesze bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lalitka Napisano Styczeń 1, 2009 ja mam zajebistego chłopaka wresxcie super był Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
espanolaaaa 0 Napisano Styczeń 1, 2009 Zależy od tego, jaki będzie ten rok... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość b-k Napisano Styczeń 1, 2009 ten rok będzie duuużo lepszy od poprzednich ;) jak już ktoś wyżej napisał-bo tak.po prostu tak będzie.dla mnie i dla tych co wierzą w siłę wiary i słowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Styczeń 1, 2009 Raczej ten ciąg nie sugeruje tego że będzie lepszy :O : 2007 http://www.youtube.com/watch?v=JlT2emrCLN0&feature=related 2008 http://www.youtube.com/watch?v=3dj7gU7DO4g 2009 ??????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość b-k Napisano Styczeń 1, 2009 w dupie mam ten ciąg.do mnie (i nie tylko do mnie) katastrofa nie dotrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a ja wygrałem życie 0 Napisano Styczeń 1, 2009 jedno tornado i jedna burza niespecjalny dowód końca świata :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Styczeń 1, 2009 Tych trąbek w samym tamtym dniu było kilkanaście:O.w tym roku może być ich większy urodzaj:O. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Styczeń 1, 2009 Moich uśmiechów będzie tysiące:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość b-k Napisano Styczeń 1, 2009 moich też :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) : ): ): ) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach