Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shasza

wasze choroby, wasze dolegliwości

Polecane posty

Gość shasza

Na co jesteście chorzy i jak z chorobą walczycie. Wiem, że to trochę durny topik, ale jestem ciekawa. Ja mam 37 lat i cierpie na migreny. Właściwie to na migrenę nie ma lekarstwa. Walczę też ze stresem w pracy i dlatego jak przychodzę do pracy to od razu biorę tabletki uspakajające.

Gość urodz sobie dziecko to
wszystkie te wyimaginowan choroby ci minal i przestaniesz zadawac durne pytania i zakladac jeszcze durniejsze topiki. Szczesliwego nowego roku!

Gość łojłoj
a mnie od 3 dni boli zoladek ;/ juz bralam wiele rzeczy i nie wiemod czego;/ nie zjadlam nic takiego ;/

Gość cala prawda o sylwestrze
moja mama miala okropne migreny kilka lat temu. byly tak silne, ze miala wymioty swiatlowstret. czasem nawet pogotowie bylo potrzebne. byly leki, ale bardzo drogie. jedna tabletka wychodzila kilkadziesiat zlotych. pozniej okazalo sie, ze migreny byly odpowiedzia organizmu na silny stres. nie zdawala sobie z tego sprawy, a i stresu tez jakos nie zauwazala. rozwiodla sie, wyjechala i migreny nie ma od klku lat. proponuje pozbyc sie najwiekszego problemu, ktory was meczy.

Gość ...........oj............
astma nadciśnienie alergia a mam dopiero 20 lat:O

Gość sdasfsdfg
a ja dziure w sercu (powaznie) tachykardie i hyper coś tam :P że jak sie zmęcze to mdleję. a mam 16 lat :O

ja mam migrene i nerwice, ale wszystko wina stresu!!! Ktos wyzej mial racje ze stres, szybkie tempo dnia codziennego powoduje u niektorych potworne bole glowy, ja zyje od kilku lat troche wolniej tzn dzieki studiom mam wiecej wolnego i bole glowy sa rzadzsze i slabsze!

Gość shasza.
Cierpię na migręnę od wielu lat. Mam 37 lat,a już w liceum miałam takie migreny,że hej. W tym dniu nie idę do pracy. Zdarza mi się to ze 4 razy w roku. Jednak najczęściej mam ją w weekendy. Chyba dlatego,że trochę dłużej mogę pospać. Jest to dolegliwość dziedziczna po mamie. W rodzinie ma ją również mój brat. Jak mnie dopadnie migrena, zawsze rano to czuję się jakby ktoś młotkiem walił mnie w głowę. No i niestety co 5 minut do łazienki. Nic nie pomaga, zresztą nic i tak bym nie mogła wziąść bo na samą myśl o jedzeniu czegokolwiel (łącznie z wodą) lecę wymiotować.