Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rrrrrrrrr

ma koś kaca?

Polecane posty

Gość rrrrrrrrr

Gość gośka1986
wpisze się i ja, wstałam o 9.00. kaca brak, teraz spać mi się chce, to tyle :D🖐️

hehehehe wypilam cale morze, a kaca nei mam:classic_cool: pewnie temu ze moj natrabil sie przeokrutnie i to on ma kaca za nas dwoje:)

Gość mgregory
witam a ja się leczę małym piwkiem

Gość mgregory
Zimny lód ? Oj fuj

Gość koś
nie mam kaca

czemu zimny lód o fuj ? uprzedzając Twe pytanie, które pewnie by brzmiało ? 'a czemu piwo o fuj' ? odpowiem :) piwo o fuj z tego względu, że to też alkohol, a z racji kaca alkoholowo-nikotynowego...chyba bym zwróciła ;) jeżeli o płyny na kaca chodzi , to preferuję sprajta :)

Gość mgregory
Ok nie pale piwo trochę zmęczy to fakt czy takie złe ? Chyba nie, wolę od papierosów

no szczerze, jakbym miała musiała wybrać na kacu czy wypiję piwo, czy zapalę szlugasa to... wybrałabym piwo :) bo papierosy są wstrętneee ! w sumie palę tylko do picia :O a potem sobie mówię że już nie palę jak pije. bo kac morderca po tym jeszcze większy ;) a wracając do loda... naprawdę super sprawa :classic_cool:

Gość szokoloko 1
Nawet jest sie czym chwalić, ot polskie umiłowanie alkoholu, szok.

jest się czym chwalić (chociaż ja się nie szczycę ilością wypitego alkoholu i jego rodzajem, tylko lodem :) ) a jak o kacu mowa to bardziej, się tu żalimy niźli chwalimy :) no a Ty szokoloko... masz się do czego czepić i wszyscy zadowoleni :)

Gość szokoloko 1
Nawet nie o to biega, zadziwia mnie że nasz naród nie umie się bawić bez procentów a do tego uznaje za super zapawę chwalenie się jaka ilosc alkoholu nie powoduje w jego pustej główce kaca.

Gość mgregory
nigdy nie paliłem co do piwa (szok ) podobno są gorsze sprawy dzięki za szczerość