Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elisaaa

Co na uplawy z zapteki bez recepty?

Polecane posty

Gość elisaaa

Odstawilam tabl. antykonc. harmonet po 5 latach , i zuwazylam, ze mam uplawy... Chyba to sa uplay. Taki sluz ktory jak zaschnie na majtkach jest twary i zolty. Czy sa jakies tabletki albo masc na uplawy ale bez recepty.?

Gość o masz........................
AZUCALEN do podmywania się

Gość elisaaa
W ciazy na 100% nie jestem, bo okres mam co miesiac a sie nie kochalam od 6 mc!!

Gość ann//
Taki sluz to jest normalne zjawisko!!! jezeli nic cie nie piecze ani nie swędzi i ten sluz nie jest grudkowaty to wszystko ok. Zwiekszona ilosc sluzu wysteouje podczas jajeczkowania tzn w czasie dni płodnych jak ktos wczesniej napisał

Gość elisaaa
dziekuje wam, juz wpisalam takze w google slowo: uplawy i na jednej ze stronek pisza ze to normalne , i ze to prawidlowe ze sluz jak zaschnie jest zolty. A ja sie juz obawialam,teraz jestem spokojniejsza.

Gość madzialennkaa
nie no spoko, jak nie ma nieprzyjemnego zapachu, nie jest grudkowaty jak twarożek, zielonkawy i dodatkowo nic nie swędzi i nie piecze to prawdopodobnie normalna wydzielina, więc nie ma się co martwić. jakby się pojawily nieprawidlowe upławy, to wtedy to do lekarza najlepiej, nawet nie szukać domowych sposobów. można tylko kupić sobie lacibios femina, żeby dostarczyć dobrą mikroflorę do pochwy i ewentualnie tantum rosa... wiem, bo róznie to u mnie z infekcjami bywalo :/