Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

spoko.bardzo

jaki krem nawilżający na dzień do skóry młodej ?

Polecane posty

Gość shrekowa
Nawilżający ns dzień w zimie się nie używa bo Ci skura popęka shreku...W zimie tylko tłusty i półtłusty!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ja uzywamm
Olay Active Hydrating. Ladnie nawilza

Gość ale ze o co chodziz
no mnie wlasie od nawilzajacego l'oreala zrobily sie suche plamy na twarzy,szczypia i nie moge buzi zadnym kremem wysmarowac po myciu bo szczypie :O

Gość shrekowa
bo Ci odmroziło warjatko! Kto używa w zimie nawilżających na dzień!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! normalnie ci buziuchna zaczeła się zamrażać...Posmatuj to tłustym kremem i poczekaj aż się załagodzi i nie używaj żadnych toników ...!!!!!!! Aż ci to nie zejdzie

Gość shrekowa
Teraz to najlepiej z AA..Bo musi być hypoalergiczny!

Gość ale ze o co chodziz
shrekowa wariatko jak mam posmarować jak po kremie jakimkolwiek, nawet tlustym nivea czuje jakby mi mordke palilo :P

Gość shrekowa
musisz troszeczke przecierpieć dlatego aa bo jest delikatny króliczku...:) A niwea jest zbyt intensywny! :)

ale ja właśnie aktualnie używam bambino :D i to jest tłuste cholerstwo. chciałam jakiś lepszy krem ;) z AA mówisz, dobre są ?

Gość shrekowa
A są do delikatnej cery.! I to teraz będzie najlepsze jak masz jakieś problemy z cerą...

Gość shrekowa
Aha to ta druga miała...:P Ok to coś z Garniera poszukaj..:0 Ja aktualnie już nie mam to nie podam tobie nazwy.Ale jest genialny i do młodej cery tak więc spoko...Heja do drogerii i kup...:*

Gość shrekowa
Ok dziołchy ja zmywam bo nie zabardzo mi sie uśmiecha cały rok o kremach rozmawiać....:P Buziaki słoneczka i wszystkiego co naj w nowym 2009 Roku

Gość wydaje mi sie
ze jak masz juz problem ze skora to na poczatek najlepsze byloby cos lagodnego, ja moge polecic ziaje oliwkowa super natluszcza skore, do tego jest niedrogi, ja na zime uzywam tylko jego i jestem mega zadowolona mimo ze w ciagu raczej uzywam drozszych nawilzajacych kremow.

a Ziaji używałam, tłusty na potęgę, ale w sumie fajny. tylko właśnie chodzi o to, że teraz bym chciała coś lepszego, droższego. trza o siebie dbać by piękną wiecznie być :P ;)

Ale też do twarzy jest ? Bo zapomniałam napisać, że o krem do twarzy mi chodzi :P A wiem, że czerwony garniera jest balsam do ciała ;) Dlatego pytam.

Gość też mam bardzo suchą cere
i polecam ziaji krem oliwkowy krem bambino- akurat go teraz mam na twarzy :-D A z jeszcze bardziej tłustych, ten jest najlepszy z nich to krem dermosan, do kupienia w aptece za ok.7zł. Na zimę w sam raz, ja się rzadko maluję więc nawet na dzień go stosuje, nakładam na twarz a po 10 minutach nadmiar "odciskam" w chusteczkę, tzn przykładam mocniej na twarz chusteczkę i ona "zbiera" nadmiar kremu :-p Chciałam to jakoś wytłumaczyć, mam nadzieje że jest jasne :-) Pozdrawiam

też mam bambino na facjacie :) ale stwierdziłam dziś, że jestem chyba \"za stara\" na używanie takich kremów. dla dzieci :P a mam ponad 20 :)

Gość iwostin ma fajny
na mroz

Olay - Complete Care Multi-Radiance - rozświetlajaco-nawilżający krem na dzień dla skóry suchej i normalnej. Świetny jest :) Kosztuje ok 25zł.