Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość help pls

odprawa na lotnisku

Polecane posty

Gość help pls

błagam powiedzcie mi czy podczas odprawy na lotnisku wystarczy mi jedynie paszport lece do UK i obawiam sie ze zgubilam dokumenty tzn dowod, prawko i takie tam. Mam obecnie tylko paszport. Czy to wystarczy?? jesli moje pozostale dokumenty sie nie znajda??

Gość help pls
dziekuje dziekuje dziekuj :) umieralam, ze nie wystarczy

Wystarczy, ale ja lecąc ostatnio do Szwecji na odprawie pani stwierdziła że na zdjęciu w paszporcie ze to nie ja ... :O i musialam dac jej dowod.

Gość wystarczy

Gość help pls
hmm tzn ja na zdjeciu w paszporcie mam troszke mniej lat ale mam nadzieje, ze jestem podobna do siebie, jak by co wezme nie wiem swiadectwo dojrzalosci na wszelki wypadek haha. Chociaz licze na to, ze moje dokumenty pozostaly w pracy. uff tragedia. dzieki za odp

Hehe Jak doleciałem na to lotnisko gdzie w 2007 zabili polaka prądem to też dziwnie na mnie patrzyli ale dowodu nie chcieli. W paszporcie miałem trochę stare zdjęcie i rzeczywiście troszkę inaczej wyglądałem:o

Gość help pls
troszke sie uspokoilam, ale i tak pierwszy raz od dawna nie moge sie doczekac az....... pojde jutro do pracy i sprawdze, czy moje dokumenty tam sa. :):) jak nie to bedzie dodatkowy stres pierwszy raz lot, pierwszy raz odprawa ojjj i do tego jeden dokument