Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Puszysta xxl-ka

Puszyste kobiety sa bardzo sexy !!!!

Polecane posty

Gość Puszysta xxl-ka

Puszyste znaczy sexy! Mężczyźni doceniają puszyste kobiety... Kobieta seksowna musi być szczupła, mieć długie nogi i smukłą sylwetkę. Większość z nas zgodziłaby się z tym twierdzeniem. Tylko że naprawdę jest dokładnie na odwrót: im bardziej okrągła sylwetka - tym bardziej sexy! I wcale nie jest to wymysł sfrustrowanych puszystych, tylko efekt poważnych badań naukowych. To właśnie "wyraziste" i dobrze widoczne atrybuty kobiecości zawsze bardziej działały na wyobraźnię mężczyzn, niż eteryczność, smukłość i kruchość z ledwie zaznaczonymi kobiecymi kształtami. Jeśli się nad tym zastanowić, to naprawdę trudno im się dziwić, że z seksem kojarzył im się bardziej biust rozmiaru DD i biodra o rozkosznym kształcie greckiej amfory niż piersi rozmiarem przypominające piegi i chłopięca sylwetka... Ale chodzi nie tylko o wygląd i walory zewnętrzne. Zależności między gabarytami sylwetki a umiłowaniem seksu są znacznie głębsze i poważniejsze, a tkwią w psychice kobiety. Otóż nieco za dużo tłuszczyku jest ewidentnym dowodem na umiłowanie jedzenia, czyli jednej z wielu zmysłowych przyjemności. A seks jest przecież jedną z nich! Kobieta, do której przemawiają zmysłowe radości, takie jak jedzenie, zazwyczaj ceni sobie także seks - i potrafi się nim cieszyć. Mężczyźni to podświadomie wyczuwają - co zresztą logiczne. Bo chyba lepiej iść do łóżka z kobietą doceniającą rolę zmysłów niż taką, dla której te przyjemności stanowią jedynie źródło frustracji? A czego innego można oczekiwać po kobiecie żyjącej sałatą i wodą mineralną? Poza tym wieczne odchudzanie obniża libido - jak udowodnili naukowcy - i bardzo źle wpływa na układ hormonalny kobiety. O radości z seksu w takich warunkach naprawdę trudno mówić... Jeśli jeszcze nie wierzycie, że mężczyźni doceniają puszyste kobiety, to zastanówcie się, dlaczego wśród symboli seksu jest tak wiele kobiet o południowym typie urody, chociaż można o nich powiedzieć wszystko tylko nie to, że są szczupłe. Pierwszym przykładem z brzegu jest Salma Hayek, drugim - Jennifer Lopez. Obie należą do kobiet szczodrze obdarzonych przez naturę: Salma ma biust, Jennifer - słynną okazałą pupę. I są symbolami seksu! Nie znaczy to oczywiście, że wszyscy mężczyźni lubią okazałe damskie ciała, do których można się miękko przytulić - ale na pewno amatorów puszystości nie brakuje...

Gość ankietka ....
Co mi to przeszkadza ... wierz w to dalej ... :O Tylko skoro to takie oczywiste, to trzeba o tym powiadamiać? :O

Gość Puszysta xxl-ka
facet nie pies i na kosci nie poleci :-p

jedna jest prawda, kobieta powinna mieć czym oddychać i także czym piardnąć.....

Gość gsdgds
ja mam 165cm wzrostu, waze 60kg i raczej do puszystych sie nie zaliczam, a mimo to nie czuje sie bardzo sexy i frazesy piszesz z tym umiłowaniem kobiet do sexu - jesli kobieta ma kompleksy wzgledem swojej figury (a 99/100 puszystych je ma) to trudno zeby kochała sex i 'naga' intymnosc:O

Gość ankietka ....
Hmm ... każdy wierzy w to, co mu pasuje ... :O Ja tam raz przytyłam jakieś 5 kg i już odczułam mniejsze zainteresowanie ... Jak normalnie zaczepia mnie min. 3 facetów dziennie ... po przytyciu był to 1 dziennie .. Czułam się brzydka ... na szczęście wróciłam do siebie ... Ale oczywiście .. wierzę, wierzę ... :P

Gość ne zgud tego
wcale nie lubimy puszystych kobiet kobiece, zaokraglone - to fakt szybciej bym poleciał do takiej o figurze monroe czy lopez niż do knightley czy innej wysuszonej. Ale to chyba nie zalezy od figury, bo miałem i dziewczyny baardzo chude i własnie puszyste

Gość ashiaaa
no ok, kazdy lubi co tam lubi:) ale jak hayek i lopez sa puszyste to... hmmm:) a dodatkowo: ja mam 178cm i 62kg, powodzenie duuuze, i b. lubie seks, a biust mam C;) takze roznie bywa:) pzdr

Gość nie zgud tego
ankietka - albo masz cos z głową nie tak albo zapomniałas sie w tamte dni pomalowac:P 5kg w tą czy w tamta zaden normalny facet nie zauwazy:O

Niestety jak się ma zwały tłuszczy to trudno czuć się sexi. Nie prawda, że im więcej, tym to ciało bardziej atrakcyjne. Tak jak nie jest ładna nadmierna chudość tak też otłuszczenie nie jest niczym sexi. A przytoczone tutaj kobiety są właśnie tego przykładem. Zarówno J. Lopez jak i S. Hayek są szczupłe- moim zdaniem. http://www.thefashioninsider.com/dat/articles/Photo_103_6567599194d6b365accf8569d8999103.JPG http://www.wallpaperbase.com/wallpapers/celebs/jenniferlopez/jennifer_lopez_1.jpg

Gość ankietka ....
nie zgud tego - hmm no to może mam coś z głową ... :P Ja bez makijażu nie wychodzę ... :P

Gość do autorki tych bzdur
to pewnie były badania przeprowadzane w Ameryce Południowej Europejczycy mają odmienny gust

Gość ankietka ....
Kuba Rozporek - co Cię dziwi? :O Rasowa kobieta jest rasowa 24h :O

Gość bąbelki z szampana
jeśli autorka uważa wymienione kobiety za puszyste to nie wiem czy się śmiać czy płakać:D

Gość osoba_trzecia
Pomiędzy anorektyczką a puszysta jest ogromna odległość, w środku której znajdują sie kobiety majbardziej seksowne - nie chude i nie puszyste :)

Gość ioumouiiumouimh

ankieta hahaha moja kobieta tez jest w pełni 'rasowa', a jakos uzywa na codzien tylko perfum i błyszczyka nawilzajacego:D

Kuba Rozporek na tej fotce co podałeś Lopez też przecież nie jest jakaś tłusta. Nie jest też chuda- ale taka w normie.

Gość torura nie na czarno
hahaha, dobre z ta salma i lopezowa:D:D:D tak to jest jak ktos myli KRĄGŁOŚCI z PĄCZKAMI:D:D

Gość ankietka ....
Kuba Rozporek - mówisz od rzeczy ... :O Po co wymieniasz perfumy? :O Co to ma do makijażu? :O I jeśli nie wiesz, to informuję, że błyszczyk na ustach, to już makijaż ... :O Osz .. :O

to ankietko, powiedz co dla ciebie znaczy makijaz, bo jak dla mnie to ochronny błyszczyk nim nie jest albo co najwyzej w malutkim stopniu:O jesli kobieta naturalnie piekna to nie widze potrzeby codziennego tapetowania sie, a ty - jak sie na codzien malujesz?:P

Gość ankietka ....
Kuba Rozporek - facet, który tak mało wie o kobietach, nie może być rasowym facetem ... :O

Gość ankietka ....
Kuba Rozporek - zdecyduj się, czy mówisz o pomadce ochronnej, czy o błyszczyku? ... Pomadka ma na celu tylko chronić - jak mówi nazwa ... a błyszczyk, co każdy nawet mało spostrzegawczy wpadnie na to po nazwie, ma za zadanie nadać połysk ustom, czy upiększa ... :O

Gość ankietka ....
Kuba Rozporek - naturalne piękno zawsze wymaga wspomagania .. normalne ... Mam ciekawe geny ... Długie nogi, świetne proporcje, ale czy to zapewni mi umięśniony brzuch, podniesione pośladki, idealne ramiona? Oczywiście, że nie ... dlatego chodzę na siłownię ... Tak samo jest z makijażem.. mam ciemną oprawę oczu, prawie czarne oczy, śniadą karnację .. ale nigdy nie zaszkodzi podkreślenie atutów ... I każda rasowa kobieta to wie ... :O Poza tym ciekawa jestem, gdzie pracuje Twoja kobieta ... :O Bo ja w swojej pracy, nie wyobrażam sobie subtelnego, idealnego makijażu ... :O

Gość Szefu
Ogolnie czuje sie przystojnym 23letnim facetem moge miec wiele kobiet... i chudych i grubych :) i wlasnie nawiazujac do tematu z perspektywy przystojnego faceta to wszystkie dziewczyny jakie mialem jako druga polowke bylo ich do tej pory 5 byly szczuple ale nie raz fantazjowalem o seksie z taka wlasnie puszysta i w koncu jak mialem wolne od kobiet singlowalem troszke poszedlem na dziwke :) puszysta zeby sprobowac hehehe nie podobalo mi sie doszedlem do wniosku ze to moze dlatego bo dziwka pozniej zwykla jakas tam z neta puszysta i starala sie wiem i lubila seks ale jakos to nie to...no jedynie dobrze robila loda, nie mam nic do puszystych ale wole te szczuple nie szkieletory musi miec ksztalty kobiety czyli pupe i cycusia nie musi byc duzy ale deska nie dla mnie chyba czulbym sie jak bym walil obojniaka hehehe moj ideal? nie wiem sam nie jestem wysoki mam 177 i 72kg wiec ona max 165 ale lubie male :) i waga maksymalnie 55 ale nie mniej niz 50 :) moja obecna ma 162 i 52kg i na miejscu ma co trzeba :) niestety ja mysle nie owijajac w bawelne to puszyste musza nadrobic charakterem i ladna buska najgorzej jak nie ma ani ladnej buski ani ciala i trzeba byc zadbanym przedewszystkim, nie metroseksualnym ale dbac o siebie pachniec itp... ale z tego co widze i tak bardcy ludzie lacza sie razem ale i tak marza o tych ladnych i przystojnych ale niestety kazdy bedzie mial taka osobe na jaka go stac jedyna rzecz ktora czasem to zmienia to pieniadze czasem paszteciaz facet ma fajna dupeczke bo ma kase ale soba nic nie reprezentuje na odwrot jest rzadziej ze dziewczyna kasa i facet na nia leci chociaz to milo miec bogata dziewczyne ale ja patrze na co innego sam jestem w stanie jej wszystko dac :) a wcale nie jestem bogaty ale bardziej zaradny i robotny :) wiec co chce to mam moze nie wille z basenem ale da sie wiele jak sie chce... i tak sobie mysle ze nawet byla by w stanie mnie oczarowac taka 60 kg czy 65 ale musiala by byc sliczna z buski i zadbana i bogata hehehehe :P pozdrawiam nie mow ze masz zle bo popatrz na tych co maja gorzej a zawsze no prawie da sie zrobic cos zeby bylo lepiej :) szczegolnie z cialem silownia fitnes woda i mydlo perfumy i jakis stylowy strow makijaz ale z umiarem :) jakies pytania? jarek.k90@poczta.onet.pl