Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Carea22

przerwa

Polecane posty

Gość Carea22

witam was:) mam jedno małe pytanko i będe bardzo wdzięczna za odpowiedz za którą z góry wam dziękuje..biore tabletki yasminelle 5miesięcy i jestem z nich bardzoo zadowolona,niestety z powodu braku recepty(przebywam za granicą i nie udało mi sie z wizytą u lekarza na czas) robie miesięczną przerwe..martwie sie czy będzie więcej plusów czy minusów dla mojego organizmu(podobno sie tyje i cera znacznie sie pogarsza) czy któraś z was unikła tych przykrych skutków??? proszee odpiszcie!!!!!!

Gość dori65
ja tez kiedys mialam taki problem ,ale niemartw sie przez miesiac nic ci niebedzie i niema zadnych skutkow ubocznych .poprostu po miesiacu dotaniesz okres.podobno tyje sie i jest zle samopoczucie po ok.3 miesiacach odtawienia

Gość Carea22
dziękuje ci za odpowiedz:) wiem że każda dziewczyna przechodzi to inaczej ale dzięki twojej odpowiedzi wierze że u mnie będzie ok:) jeszcze raz dziękuje:)

Gość dori65
niema zaco,ja tez miezkam za granica i 2 razy mi sie zdarzylo ,ze zabraklo mi pigulek.teraz robie zawsze zapas na pul roku i mam z glowy.jedyny problem jaki mialam w czasie przerwy ,to czy niejestem w ciazy,oczywiscie urzywalismy prezerwatywy ale na okres czekalam jak na zbawienie.i zawsze dostalam go regularnie.takze niemartw sie i niezapomnij zabespieczyc w czesie przerwy.powodzenia