Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolteczek222222

jak go oleje delikatnie to bedzie do mnie lgnal??

Polecane posty

Gość lolteczek222222

moj facet..czuje ze mnie olewa delikatnie, nie zalezy mu na spotkaniach ze mna, nie dzwoni nie pisze ( no tylko wtedy jak ja napisze ) Czy jak przestane sie do niego odzywac to role sie odwroca??

Gość lolteczek222222
wie ktos?:)

Gość lolokilo
mam nadzieję, bo mam taki sam problem. Nie piszę już drugi dzień, trzymam się, choć tak mnie kusi, żeby napisać :P

Gość lolteczek222222
a on sie odzywa?? ja nie wiem czy dam rade choc jeden dzien:)

Gość lolteczek222222
no dobra a jak zapyta dlaczego sie nie odzywam?? nie chce byc zlosliwa i sie klocic to co mam powiedziec??

Gość lolokilo
tak się przyzwyczaił, że to ja dzwonię i piszę, że jak ja pierwsz nie odezwę się to on też nie, ale teraz już się pierwsza nie odezwę, wiem, że muszę jeszcze trochę wytrzymać, zanim skuma, że coś nie gra. Skręćka dostaję, telefon to choroba :P to jak nałóg. Dasz radę!

Gość lolteczek222222
trzymajta kciuki! :)

Gość lolokilo
ja jestem zdesperowana, jak nie przejmie pałeczki, to gotowa jestem zerwać, kiedyś było inaczej, on zabiegał o mnie, a teraz czuję, że ma mnie gdzieś :( Nie cierpię tego uczucia :P

jak ja zaczęłam być obojętna wobec mojego chłopaka, po tym jak on właśnie był taki dla mnie, to go to strasznie wkurwiało :O ojej. a on jak mnie miał gdzieś to nie myślał jak mi źle itp. aaa, właśnie teraz też się z nim posprzeczałam :O mam go dość :)

Gość lolokilo
ja się trzymam NIE NAPISZĘ!!! a jak się w****ię to nawet bnie odpiszę!!!! jestem Twarda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość taaaaaaaakkkkkkkkk
badz twarda, powinno poskutkowac a jak nie poskutkuje to z nim pogadaj o tym i powiedz mu, ze to koniec bo ma cie w dupie moze wtedy sie ogarnie a jak nie to przynajmniej bedziesz miala imbecyla z glowy ;)