Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marka81

jak długo można zapominać???

Polecane posty

Gość marka81

Hej.Byłam z chłopakiem jakieś 2 lata.Nie jestesmy juz razem ponad 4 ...a ja ciagle o nim myślę:-(.Czy ktoś tez tak miał???Jak długo moze to trwać???Ciężko jest...

Gość potęga miłości_
na to pytanie nie otrzymasz jednoznacznej odpowiedzi, bo nie da się tego tak określić czasami bywa bardzo długo....... czasami nie mija.....

Gość marka81
Pewnie masz rację...próbowałam juz wszystkiego-inny facet,zero kontaktu...mimo,że były wydzwania do mnie i chce się spotkać.potęga miłości...a

Gość marka81
Witam ;-) Nie chcę się spotkac bo to potęguje moje uczucia.Po takim spotkaniu jest mi strasznie źle,zwłaszcza gdy się żegnamy...on ma dziewczynę,niby mówi,że to nic waznego i takie tam ale ciągle są razem...więc pewnie mnie oszukuje.Znam go dosyć dobrze...potrafi nieźle kłamać :-( Ja niestety nie umiałam być z b.fajnym facetem ze wzgledu na to cholerne uczucie... miłego dnia

wzdychałam do faceta, z których byłam krótko, bo nie byłam gotowa na związek. on miała laskę, czasem gadaliśmy... i tak sobie wzdychałam, kiedyś zaprosił mnie na imprezę, na której go właściwie nie było, trochę się spaliłam i wyznawałam jego koledze, jak bardzo brakuje mi tego mojego... i potem mieliśmy pogadać, ale właściwie nie było o czym... aż któregoś razu opowiadał o tej swojej lasce, z którą był wtedy ponad rok, że jeszcze ze sobą nie spali, ale on zamierza ją tylko wykorzystać i zostawić... i powiedział TO i w dodatku w taki sposób, że momentalnie opadły mi klapki z oczu.... dziś są małżeństwem, bardzo zgodnym z tego co wiem... ech, te czasy licealnych miłostek...