Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eweeeelllla

doradzcie w sprawie zakupu na alegro

Polecane posty

Gość eweeeelllla
to sa dwie rozne ktora lepsza

Gość lipo
druga ładniejsza....ale myślę że nie będziesz fajnie w niej wyglądała bo ona jest strasznie malutka pod paszkami....więc będzie ci bardzo opięta...no chyba ze lubisz takie odciślaki...

Gość eweeeelllla
no wlasnie podoba mi sie odchudzam sie i napewno za miesiac schudne ze 4 kg ale myslisze ze bede grubo wygladac?

Gość IAAAAAAAAAZZS
takie same tylko jedna laska chce wiecej

Gość lipo
myślę że będzie ci za opięta...poszukaj lepiej rozmiaru nie uniwersalnego...bo te uniwersalne to przeważnie ''S-ki''...a takie tuniczki nie wyglądają fajnie jak są takie opięte...no ale takie jest moje zdanie....i wiesz co one chyba są takie same tylko te drugie mają ładniejsze kolory...

Mam tę 2 od tego samego sprzedawcy, jestem nawet zadowolona, tunika jest baaardzo rozciagliwa i jestem pewna ze sie zmiescisz,tylko musisz posiadać golarke do ubrań bo za taka kase szału nie ma i one sie mechacą,co ładnie nie wygląda ;) ;-)

Gość eweeeelllla
kurcze szkoda bo chicalm sobie czarna kupic a w sklepach takich prostych nie widzialam , wszystkie sa ze swiecacycymi nitkami lub golfem a to mi nie odpowiada

Gość lipo
zmieścić to się na pewno zmiescisz...tylko jak będziesz wyglądać :O...sorry za szczerość ale to brzydko wygląda jak dziewczyny chodzą w takich odcisłych za małych ciuchach...bo chyba wychodzą z tego założenia że jeśli się w dany ciuch upchły to jest ok...a tak niestety nie jest :O