Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dokuczacz

Sylwester Na Pl konstytucji w Wawie to była porażka

Polecane posty

Gość Dokuczacz

Scena naprawdę fajna. Ale wykonawcy to dno. Jedni nie umieli śpiewać, a inni śpiewali bez życia, jak by ich ktośzmuszał. Kajyah to była zenada na maxa. Odnosiłem wrażenie, ze to śpiewają żombi, albo zmęczeni anemicy. Nic zycia nie było w tym śpiewie wykonawców. I co sie okazuje, ze te gwiazdy na żywo nieziemsko fałszowały :( Porażka i masa pieniedzy ze stołecznej kasy wyrzucona w błoto - przez wykonawców. Impreza kosztowała 3.8 miliona złotych. Można było za te pieniądze naprawdę wiele zrobić w tak zwanej stolicy. Najbardziej mnie wkurzały slogany prowadzących, że to najbardziej zakręcona impreza. Ciekawe co tam było zakręconego? Czyżby nie rozumieli znaczenia słów? a może nigdy w życiu nie bawili się na lepszej imprezie? Warszawiacy, jakie są wasze wrażenia z tej imprezy?

w doopie mam takie spedy. milo na tkzw. \" domowce \' się bawiłem. a o tej imprezie wiem tylko tyle , ze smieci i butelek wywiezli iles tam ton. przynajmniej nie zrobili tego jak niegdyś przed Grobem Nieznanego Zołnierza

Nie tylko on, wszyscy byli beznadziejni. za co oni wzieli po tyle pieniędzy? Po 40 tyś za taki koncert od artysty, albo coś koło tego. Wszyscy fałszowali i śpiewali bez zycia, od niechcenia. To z kasy Warszawiaków :O

od początku wiadomo było ze to będzie porazka... a to ze udostepnili scene np.feel to juz granda i rozbój zresztą pozostali\" \'wykonawcy\" poziomem dostroili sie do tego paszteciarza kopytki :o

Gość Boysik był fajny
:)

w "przelocie" natrafiłam na występ Edzi G. , nie wiem czy akurat występowała w Warszawie ale to wyginam śmiało ciało +Cham yyyyyy porażka :o

Gość to ta glupia chaja Waltz
wydała tyle pieniedzy z budżetu miasta na tę żenade :o

Gość speed32
Syf i sgnilizna ,pełno pijanych małolatów już o 20 -- padali jak muchy w bocznych uliczkach -- po prostu tragedia , a wykonawcy .... jak zawsze do kitu ( banda nieudaczników )

Gość ostro pojechali po imprezie

jak czytam , że 3,8 mln zl wydano na ten ryczytal to smiech mnie ogarnia. to tak jak 2 mln zł kosztuje kilometr autostrady. rzeczywiste koszta tej imprezy szacuje na ok. 2 mln zl. a reszta rozpisano by \"chapnąc\" na boku. a przy okazji zrewanzowano sie uległm nadwornym juz dawno bezplodnym \"Artystom\"

Gość aaaaauuuuaaaa
sylwester kosztował ok 12 mnl , z tego miasto zapłaciło ok 4 a reszte pokryli sponsorzy .... no comment oglądałam trochę w tv , najlepsi byli Boys- można się było pośmiać ;)

Gość wrocław znow był o niebo
lepszy