Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Angelic Fruitcake

Jak mam to rozumieć?

Polecane posty

Mam kumpla i między nami jest taka dziwna sytuacja. On nie jest z mojego miasta, spora odległość nas dzieli. Znamy się już 3 lata. Piszemy do siebie listy (papierowe), rozmawiamy na gadu, SMSy. On ma dziewczyne ale na każdym kroku daje mi do zrozumienia, że to nie jest ta jedyna. Obydwoje rozumiemy się bez słów. osttanio chyba go poniosła i napisał mi tak :...ty byś zrozumiła, że Ty mi dajesz życiowego powera... a dziewczyna z która jestem...Musze pobyć sam\" Często mi piosze, ze chciałby mnie przytulić albo, ze mu się śniłam. Wczoraj dzwonił z życzeniami. Powiedział, ze na sylwestrez (z nią) jest beznadziejnie. Przed chwilą dostałam SMSa \"moze odnajde moją prawdziwą drugą połówkę. Albo już znalazłem! buzi\" Czy to coś znaczy? Coś chce mi dać do zrozumienia? Nie wiem o co mu moze chodzić. Pytam serio.

Gość ddddasss
żałosny koleś :O

Niedawno od niej odszedł, ale wrócili do siebie. Mnie wyraźnie mówi, ze jej nie kocha i ze ona go nie pociąga ani fizycznie ani intelektualnie:o Do seksu? nie sądze. Z tego co mówi to robią to raz na 2 tygodnie:o

1. twój kolega to cipa :o 2. Chce urobić sobie grunt przed rozstaniem z tamtą żeby nie było przestoju w "moczeniu" 3. chce cię przelecieć i dalej być z nią gdyż mimo , że beznadziejna jednak co s go przyniej trzyma

Gość ona z netu
jesli tyle ci mowi, to moze powiedzial DLACZEGO Z NIA JEST ?

Gość osoba_trzecia
To w tobą c hce to robić w te tygodnie, w które z nią nie robi - czyli co dwa tygodnie :P

z facetami jest jeden problem, ze nie mowia wprost.. tylko naokoło:( mialam podobna sytuacje

Nieźle. Pytałam go po co z nią jest. Rozstał się z nią, ale podobno go katowała, ze nie moze bez niego żyć i takie tam. I że go bardzo kocha, więc dupek wrócił. ja już nie czaje bazuki:o On się z niej czasem śmieje jak ze mną gada, ze ona jest takim pustaczkiem (to jego słowa). No fakt, z tych historii to ta laska inteligencją nie grzeszy, ale mniejsza o to. Moze z nią jest tylko po to, żeby być? A jeśli chodzi o to szykowanie sobie gruntu to raczej nie o to chodzi:o

Gość osoba_trzecia
Ciekawe co jej mówi o tobie :P

Gość Wiez co.....
chyba kazda stawia siebie na miejscu tej dziewczyny, ja zreszta tez. Ten facet nie postepuje fear jakkolwiek bys go tłumaczyła.

Podobno przeczytała moje do niego smsy i jak zaczęła pytać to powiedział, ze jestem jego przyjaciółką:o :D ale nic nie odpowiedziała na to (bo pytałam)

Gość Wiez co.....
ale byk!;)

Gość Wiez co.....
Eh przestancie juz z tym moczeniem. Jesli traktujesz go jak kumpla to oki. Jednak jesli rozwazasz czy byc z nim czy nie, wez pod uwage jak on sie zachowuje wobec tej dziewczyny. no moje oko dobrze jest jak jest;) A moze sie nim troche pobawisz ?:))

Gość DoroOo
Też miałam taką sytuacje. On daleko ma dziewczynę a mimo to ciągle do mnie pisał... Trwało to rok, mówił takie same teksty jak ten Twój wiec dla mnie takie zachowanie to żadna nowość. Taki facet nie rozstanie się ze swoja dziewczyna przede wszystkim ze względu na to że jest to już dłuższy i stabilniejszy związek niż takie pisanie i spotkania od czasu do czasu. A teraz szczerze nie jesteś do niego przywiązana? Nie ciągnie Cię do niego?

Gość rob jak chcesz ale
nie warto.