Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o pomoccccc

corka nie pozwolila sobie zrobic rtg

Polecane posty

Gość prosze o pomoccccc

coreczka ma 19 miesiecy, dzis wyszlysmy na spacer, wchodzilam z nia do klatki trzymajac ja za raczke, przy samych dzwiach ( drzwi metalowe) puscila mnie i uderzyla o krawedz drzwi przodem glowy miala czapke, ja bylam z tylu krok za nia nie widzialam gdzie dokladnie sie walnela.. teraz ma slad na wardze i lekko spuchniety nos krew leciala z nosa, wargi i dziasel od razu pojechalam na pogotowie.. gdzie stwierdzono naderwanie wiazadełka.. nie nadawalo sie do szycia.. bylo podejrzenie o zlamanie noska skierowano nas na rtg.. 3 osoby nie mogly utrzymac mojej corci by zrobic przeswietlenie glowki i nosa.. dostala histerii poprostu sie nie dalo kazano obserwowac i jechac do laryngologa ktory mial obejrzec nos i stwierdzic czy z zewnatrz jest podejrzenie o zlamanie lekarz bejrzal.. z zewnatrz ok.. ale nie wykluczyl pekniecia .. zalecil rtg ktorego znow nie dalo sie zrobic mam obserwowac coreczke.. martwie sie jak nie wiem co, czy ktoras z Was miala takie przezycia w zwiazku z tym z edziecko uderzylo sie w nos, glowe itd? zamartwiam sie na smierc.. pomocy:(

Gość a czemu trzymały ją obce
osoby a nie ty? Może z toba byłaby spojniejsza? W ciąży jesteś?

Gość prosze o pomoccccc
nie trzymal ja nikt obcy trzymalam ja najpierw ja, potem ja i maz, a potem doszla jeszcze ta babka co przeswietla czemu byla niespokojna? bo dzieci sa rozne a ona nalezy do tych niespokojnych, bardzo wrazliwych, placzliwych.. miala stluczona twarz, byla wystraszona badaniami.. ma 1,5 roku ciezko wymagac od niej zeby lezala na przeswietleniu jak 5 latek

Gość alalabfgrt
moja cora jak byla w podobnym wieku raz wyrznela nosem o zwir, miala strasznie poobdzierany nos ale jest wsztstko ok. Innym razem userzyla sie mocno o krawedz lozka, taki drewniany, miala goza na czole tez wszystko ok, raz dostala pod oko, miala podbite i tez wszystko ok. Nie martw sie, jesli cora zachowuje sie normalnie, nie masz zastrzezen to sie nie martw. Ach te nasze dzieci....