Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dodaj nowy temat....

rozwódka z dziećmi-jest coś gorszego??

Polecane posty

\"prawda jest taka że nie wiele z nich cos zdziała na co takie mogą w życiu liczyć??\" Na co mogą liczyć? Np.na urozmaicone życie seksualne:P(częsta zmiana partnera) A po za tym ich dzieci będę rozpieszczane prezentami od nowych wujków:P :classic_cool:

Gość vanilla2008d
znam jedna ale on fatalna jest , ma dwojke dzieci i by chetnie kogos w celach wiadomo jakich poznala jednak w sumie czemu nie a jej maz ktory ja z dwojka dzieci zostawil jest pk?

Gość Dodaj nowy temat....
Sami-nikt ci nie każe wierzyć mówie prawde:o

Gość *Samii
Ja wiem najlepiej--następny mondry :P

panna z dzieckiem, i stara panna, potem jest rowódka z dziecmi wiec jestes 3 od końca:) zadowolona?

Gość creamik
najgorsze są panny z dzieckiem :O rozwódka z dzieckiem jest ok :) (nie podlizuje się)

ciekawe czym się różni panna z dzieckiem od rozwodki z dzieckiem? oprócz oczywiście papierka

Gość *Samii
Pierdoły panna z dzieckiem, i stara panna, potem jest rowódka z dziecmi to singielki przecież:P a bycie singlem jest na topie :classic_cool:

Gość kolkjh
omijajcie te desperatki z daleka tylko czekają, żeby Was usidlić i wydoić, bo same do niczego się nie nadają... myślą tylko w facetach kocmołuchy.. co innego panny, te są zawsze atrakcyjne, zaradne, nie myślą o facetach tylko o własnym rozwoju..:)

Gość creamik
bo to są głównie laski co się pusciły znam takich kilka niech se dziwkarza szukają :)

singielka a stara panna to to samo, tylko singielka lepiej brzmi:D:P a na topie to czy ja wiem.. zalezy od środowiska.

\"ciekawe czym się różni panna z dzieckiem od rozwodki z dzieckiem?\" 1.Np.panna mogła być dziewicą i wtedy została zgwałcona-to jest panna z dzieckiem, 2.Młoda dupodajka wpadła niechcący z menelem dla formalności wzieli ślub,on zaczął chlać i się rozwiedli. Różnica zasadnicza:D

rozwódka tez sie może póścić wmówić facetowi ze dziecko jest jego wziąć ślub a potem sie rozwieść. lub ślub dlatego ze rozwódka z dzieckiem lepiej brzmi niż panna z dzieckiem

Gość creamik
Ja wiem najlepiej ..troche masz racjii :classic_cool: pannom z dzieckiem ja dziękuje :classic_cool:

Gość creamik
deko która by se dupe zawracała tym??? pozatym teraz jak jest facet na poziomie to zrobi test dna i wszystko bedzie wiedział i to bez zgoty matki :classic_cool:

Gość kolkjh
ja wiem naj.. ty to jesteś mądry człek, aż miło poczytać:(

creamik, ale z tego co napisał ja wiem lepiej wynika że ta rozwódka jest gorsza, a Ty panna dziękujesz? to ja nie rozumiem

Gość *Samii
Taaaa ma racje gówno a nie racja:P aaa czyli najlepsza jest wdowa z dziećmi?

Gość ccchhhoooojjjjj
rozwódka rozwódce nierówna:O choć ja znam jedną agentkę-wpadła z kims-w ślub wrobiła innego(myslał frajer że to jego ale po slubie sie wydało),potem drugie dziecko(prawdopodobnie tym razem męża),rozwód-a za pare miesięcy następny ślub:D obrotna kobieta,zawsze jelenia znajdzie:)

cream-jakby faceci byli tacy mądrzy to żaden nie wychowywałby nieświadomie swojego dziecka. no tak sami poniekąd, ale najlepsza jest mężatka z dzieckiem, nawet jak ją chłop bije i wytrzeźwieć nie może.

Gość creamik
deko...wy macie szczęście bo dzieci glównie zostają z matkami i to ich przyszły facet ma problem a dla was to nie ma znaczenia bo facet tylko płaci alimenty i sie pare razy spotka z dzieckiem . chciała bys faceta z dzieckiem???

ja wiem lepiej - nieprawda bo wodowa jest nieszczęśliwa bo jej mąż zmarł i miała kobieta pecha, a rozwódka głupia baba źle wybrała, wiec jest gorsza.

Gość *Samii
eee tam wole byc rozwódką niż desperatką która tkwi w beznadziejnym związku. Teraz mam szanse znależć swoją połówkę:) a z resztą do 3 razy sztuka z 3 mężem sie nie rozwiodę na 100%:P

Gość vcdvfrfvdfa
ja mam dziecko z moim pierwszym partnerem seksualnym, nie puściłam się na dyskotece ( nie chodzę i nie chodziłam na dyskoteki ), byliśmy ze sobą dość długo. ślubu nie wzięliśmy, bo nie czuliśmy potrzeby. i tak oto jestem panną z dzieckiem i się dowiaduje ,ze automatycznie duppodajką :-O a spałam w swoim życiu tylko z dwoma facetami z którymi byłam jednocześnie w związku, żadnych przygód łóżkoych nie zaliczyłam

nie musialam sie na tym zastanawiać - cream. Ty sobie zdajesz sprawę jaka to jest mordęga wychowywać samemu dziecko?