Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abrakadabra26

kolega mojego chlopaka mnie oczernia

Polecane posty

Gość abrakadabra26

Jestem z moim chlopakiem od 2 lat, od roku mnieszkamy ze soba. Ostatnio przeczytalam historie rozmowy mojego chlopaka na gg z jego starym kolega (wiem, nieladnie). Jest to znajomy, ktorego ja znam dosyc dobrze, chodzilismy razem do LO, dlugo zanim poznalam swojego chlopaka. To co przeczytalam bylo straszne, kumpel mojego chlopaka oczernial moj wyglad, charakter- typu- gruba, brzydka, materialna dziwka, zdominowala Cie itd. Jestem normalna dziewczyna, nie przepadam za tym chlopakiem, spotykalismy sie razem od czasu do czasu, ale nigdy nie przyszloby mi do glowy zeby cos takiego opowiadac na jego temat. Mysle ze znam powod- po tym jak moj chlopak sie ze mna zwiazal, przestal sie z nim tak czesto spotykac. Nie z mojej winy- ja wrecz zachecalam mojego chlopaka zeby czesciej odwiedzal kolege z dziecinstwa. Najgorsze jest jednak to ze kolega ten opowiada w taki sposob o mnie swoim znajomym, bracie mojego chlopaka, jaka ja jestem nienormalna itd. Mieszkamy teraz za granica, nie sposob tego wszystkiego sprostowac :( przykro mi ze znajomi i rodzina mojego chlopaka ma o mnie taka opinie :(

Gość abrakadabra26
Nie wiem czy porozmawiac o tym z chlopakiem- musialabym sie przyznac do tego ze przeczytalam jego gg. Czasami mam ochote zerwac, tymbardziej ze w tej rozmowie kolega powiedzial cos tego typu "zerwij z nia, wiesz ze jest nienomalna, wracaj do polski, zajebiscie bedzie" na co moj chlopak odpowiedzial "wiem, do niczego z nia nie dojde"

Gość Sabinaa85
Dziewczyno miałam tak samo.Wiesz jak się to skończyło? Kazałam wybierać...wybrał mnie a z kumplem spotykał się po kryjomu :D zostawiłam go po jakimś czasie.... stracił mnie a z tego co wiem ich znajomość też się urwała. Byliśmy ze sobą 4 lata :D

Gość abrakadabra26
boje sie ze moj chlopak uwierzy w to wszystko... dzisiaj bylo mi tak smutno i mu powiedzialam ze lepiej bedzie jak sie rozstaniemy, bedzie moj robic co chce (przeciez ja go tak kontroluje!!) Powiedzial ze mnie kocha i chce byc tam gdzie ja... Fuck...i jeszcze tekst kolesia, ktory wczoraj organizowal sylwestra "szkoda ze Cie tu nie ma...Twoja dziewczyna oczywiscie nie bylaby tu milo widziana, i to nie jest tylko moje zdanie" boli troche...

Gość Ania 3
Ktos tutaj jest dwulicowy... porozmawiaj z nim i spytaj czy cie naprawde kocha, powiedz mu o tym gg ze przypadkiem na to weslac czy cos, szukalas jakichs inf. w kompie itp...i ze nie wiesz dlaczego cie nie broni? Czy jestes taka ohydna?? Po co ci w takim razie zawraca glowe??? A zdrugiej strony, jesli on tak nie mysli, to co to za facet ktory nie potrafi swojej dziewczyny obronic w tak prozaicznej sprawie? Mysli ze jest macho bo dwojgu dogadza, a tak naprawde jest niedojrzalym gowniarzem. Zaslugujesz na lepsze traktowanie dziewczyno.

Gość kobietka cudownego mężczyzny
popieram anie.

Gość Ania 3
Powiem tak:oni albo ty. Nie pozwol sobie na takie traktowanie. Ludzie bywaja zazdrosni i zawistni, nie chca mnie, nie ide,koniec. Miej fason, beda cie bardziej szanowac. Nagadaj temu swojemu facetowi niech sobie przemysli. Niczego na szeptaniu nie zbuduje, a ty masz byc twarda.

Gość a twoje argumenty
typu kochanie cz uwazasz ze jestem gruba i faktycznie ci to przeszkadza czy cie na cos naciagam i ciagne kase bez umiaru itd powiedz ze doszly cie sluchy co tamten opowiada na twoj temat

Gość ja bym sie przyznała do
przeczytania GG i odbyła poważną rozmowe w czasie której kazała mu wyjasniac dlaczego nie staje po mojej stronie i pozwala by ktoś inny mnie oczerniał!!!

Gość natalijamm
bedzie wsciekly za przeczytanie gg wiec moze to nie najlepszy pomysl do przyznawania sie

Gość abrakadabra26
pogadalam o tym z chlopakiem, zapuscilam focha i tak naprawde nic z tego nie wyszlo. Moj chlopak poprzepraszal, ja pokrzyczalam, niby jest ok, ale czuje sie beznadziejnie. Nigdy nie zabranialam mu spotykac sie z tym kolesiem, nawet go zachecalam, nie wiem w czym jego kolega ma problem... czuje sie odsuniety, zazdrosny...nie mam pojecia, nie sadze ze faceci tacy sa. Najgorsze jest to ze cala reszta znajomych, ktorzy mnie kilka razy widzieli, albo wcale maja juz o mnie wyrobiona opinie... ehhhh, jestem zla ze moj chlopak czytal te brednie i nie zareagowal... nie chce mi sie w to wglebiac. Jest jeszcze kilka innych spraw, niby 2.5 roku :(

Gość abrakadabra26
:(