Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cellullit

walka z cellullitem, co robić!jestem szczupłą osobą

Polecane posty

Gość Cellullit

Witam kobitki ja juz nie daje rady, jestem szczupła, mam chude nogi, a na bokach ud i przy tyłku widoczny jest cellullit! smaruje sie codziennie preparatami rano i wieczorem, masuje ostra gabka, cwicze a tu nic! nie wiem, chyba bede musiala zaczac sie odchudzac, nie wiem jak bede wtedy wygladac macie jakies sposoby do cholery jasnej!!!!!!?????

Gość zaŁamana91111111
ja mam tak samo... rowerek ci nie pomaga? ja od wiosny mam zamiar jeździc na rowerze zeby umieśnic nogi... tez mialam kremy is zczerze mi nie pomogly :/ a pomozesz miz moim prorblemem :( http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3949245

Gość cellullit
taregedia, nic nie pomaga ja juz sama nie wiem co robic z tym cellulit pod swiatlo est widoczny! i mam pol roku jak nie wiecj

Gość mmmmm...mmmmm.....mmmmm
ja pije codziennie jakies .... 2 litry zielonej herbaty. Ale nie szklaneczkami, tylko od razu 0,5 litra ;) i na raz to wypijam. Inaczej nie dałabym rady. Smarowałam sie różnymi kremami, 2x dziennie, pomogło po ok. 2 miesiącach (ale tez tak nie do końca), po pół roku zrezygnowałam z tych kremów, bo do cholery ile można na to kasy wydawac :O Oczywiście problem wrócił.... pije teraz te herbate a nogi smaruje dobrze nawilżajacym balsamem np. NIVEA do skóry suchej. Raz w tygodniu nakładam wiecej balsamu, a nogi i posladki zawijam we folie spożywcza :D i tak zostawiam na noc. Efekt jest ;) No i oczywiście co wieczór masaż.... bleee już tym żygam... Odchudzac mi się nie chce, na wiosne mam zamiar zacząc biegac - moje postanowienie noworoczne :D

Gość nieww
zielona herbata nie pomaga