Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebuje dobrej rady

Mój seks z nim. Nie dochodzę. Boli mnie, jest sucho. Nie jest przyjemnie...

Polecane posty

Gość potrzebuje dobrej rady
dzięki za dobre słowa ;) ja też już idę spać. dobranoc

Autorko tematu, moim zdaniem powinnaś używać żelu nawilżającego i to w dużych ilościach. Kup np. Durex Play. To powinnno ci pomóc.

Gość czy ze mną coś nie tak?
Ja też mam trochę zbliżony problem.Od 4 lat uprawiam sex.Miałam przez ten czas dwóch partnerów.Pierwszy miał bardzo okazały sprzęt i wydawałoby się,że powinno być z taki bosko,a ja nigdy nie dochodziłam.Nie był za duży,nawilżenie ok,wszystko dobrze,a orgazmu brak.Od 3 lat mam stałego partnera,mamy dziecko i też nigdy nie doszłam.Kochamy się,ufamy sobie,a mimo wszystko zawsze jest tak sobie.Nie czuję nieprzyjemności podczas stosunku,ale przyjemności niestety też nie.Sama potrafię szybko dojść,a z nim nigdy.To smutne.Próbuje mu o tym mówić,ale to bardzo krępujące.Nie chcę by ciągle myślał,że to z nim coś nie tak:/Poradźcie coś.

Gość Taki sobie zjadacz chleba
Mym zdaniem za mało relaksu! Zacznijcie od czułych dotyków. Powiedz dokładnie dla swego partnera czego chcesz jak ci jest dobrze jak nie lubisz! Nie wszystkie kobiety lubią np od tyłu : ma żonka nie lubi a ja kocham, wiec rzadko się tak kochamy. Po za tym jeżeli ktoś koncentruje się na seksie nigdy nie będzie miał z tego satysfakcji, relaks najważniejszy. Może pomóc w tym masaż przed i w trakcie:) na początek niech zadziała paluszkami i nie z miejsca na maxa a powoli delikatnie, samo głaskanie po wewnętrznej stronce uda może doprowadzić do podniecenia! Pytanko : czy przed zbliżeniem jesteś podniecona? czy tak z miejsca sex? Może się nie znam ale ja mówię jako facet i moich odczuciach. Ja się nie staram, samo jakoś tak wychodzi i w większości mamy razem w tym samym czasie orgazm. To naprawdę jest miłe. Jak chcesz wiedzieć czego pragnie zwykły wyjadacz chleba napisz na sponsorgame@o2.pl

Gość Hecia
ja ostatnio choć nigdy mi się to nie zdarzyło miałam tak że było super mokro a potem momentalnie sucho i na koniec przed wytryskiem jak wyciągnął to prezerwatywa pękła ! nigdy nie miałam orgazmu a jestem z nim już 9 lat ... mało tego sama potrafię się do orgazmu doprowadzić... miałam 5 partnerów (przygoda itp ) i żaden nie doprowadził mnie do orgazmu ;( czy to jest chore ?

Gość Hecia
a co do żeli to bardzo dobra rada bo od razu odczucia lepsze :D z doświadczenia wiemy też że durexy są lepsze niż inne firmy ( przynajmniej u nas ) jeśli chodzi o mechaniczne środki- bo innych nie stosujemy...

Gość gość
Czy ktoś ma ochotę na telefoniczny seksik? Jestem młodą fajną laseczką, która często sama zostaje w domu - mam na imię Maja tu znajdziesz moje fotki i kontakt:http://seks-telefon.eu/ jestem na samej górze:) Poznajmy się. Chciałabym posłuchać jak osiągasz orgazm a ja również będę się przy Tobie masturbować przez telefon.