Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam takie pytanko małe

Pytanie do dziewczyn o ciemnych włosach rozjaśnianych na blond

Polecane posty

Gość mam takie pytanko małe

Jak często farbujecie odrosty?Obecnie mam pasemka,ale obojętnie jak gęsto zrobione,i tak po tygodniu wyłazi coraz więcej ciemnego.Zrobiłabym całe na blond,ale boje sie,że bardzo szybko będą sie pojawiać odrosty,a ponieważ farbuje u fryzjera,to boje sie że na tym zbankrutuję

Gość pulchna buu
raz na miesiac tylko odrosty, jedno opakowanie stracz mi na 2 razy

Gość uuuupppp
Ja też mam pasemka i fryzjera odwiedzam raz na 3 miesiące.

Gość ciemna brunetta
Odrosty pojawiają się u mnie juz po 2 tyg. od farbowania. A farbuję co 1,5 mies.

Gość Bellissima ragazza
Farbuję co 3 miesiace, ale od ponad pół roku robimy balejaz na maxa "naturalny" - czyli najwięcej pasemek jest na górze głowy i przy czole (na skroniach), a potem jest ich coraz mniej i mniej, a spód zostaje naturalny (brązowy). W efekcie, jak pojawiają się odrosty, to wyglada to całkiem ok, są jakieś takie zgrane z całością, nie rażą. Kiedyś byłam zwolenniczką farbowania raz w miesiącu na platynę (całość), oczywiście wykończyłam sobie włosy totalnie - dlatego teraz jestem super zadowolona:) ale po prostu mam mega super fryzjerkę:) włosy wyglądają ekstra, są zdrowsze, a poza tym, jak ktos się nie zna, to do dwóch tygodni po farbowaniu może mnie wziąc za naturalną blondynkę, autentyk;) bo naturalne też mają tak cieniowany kolor - pod spodem ich blond jest dużo, dużo ciemniejszy, bo słońce nie rozjaśnia tych włosów:) Nawet mój ojciec, który generalnie uważa farbowanie na blond za fanaberię, przyznał, że ten efekt mu się podoba:) nie mówiąc o innych facetach, na czele z moim ukochanym;) obłęd;)

Gość Bellissima ragazza
poprawka: co 2-3 miesiące;)