Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsyszkaa

jakbyś zareagowała gdyby obcy facet na ulicy powiedział ci komplement

Polecane posty

Gość dsyszkaa

Gość a mi sie wydaje ze
jesli to bylby mily komplement to spoko:D

Gość dsyszkaa
typu: Twoja dupcia mnie kręci

Gość jnmghhnhn
nijak, nie reaguję na takie zaczepki ani ciepło ani zimno - udaję że nie słyszę choć spekulować nie muszę, bo zdarzało mi się coś takiego nie raz

Gość dsyszkaa
ja bym mu loda zrobiła

Gość powiem Ci jedno
mi to dopiero kiedys powiedzial wracalm z pracy do domu szlam na autobus ....podszedl i spytal czy poruchac:O dodam ze ubrana bylam bardzo skromnie

nie reaguję. udaję, że nie słyszę, ewentualnie się uśmiecham i idę dalej.

Gdyby nikt nie reagował to nie było by tyle związków..przecież ludzie muszą sie jakoś poznać..a miły komplement jest początkiem nawiązania znajomości. :o

Gość nartinii
Ja na szczeniackie teksty nie reaguję. Za to kiedyś zaczepił mnie obcy chłopak i powiedział że bardzo ładnie wyglądam. Uśmiechnęłam się i podziękowałam, ale zaraz przyszło mi do głowy, że koleś się po prostu z kimś założył. Dlatego takie komplementy ni z gruszki ni z pietruszki to chyba średni pomysł.

a ja np reaguje pozytywnie i duzo razy mi sie to przytrafilo kiedy mieszkalam w stanach, ale tam ludzie ogolnie sa milsi dla obcych i nikogo to nie dziwilo ja sama mam ochote nieraz komus komplement strzelic na ulicy jak widze ze fajnie wyglada :) zawsze to milszy dzien pozniej jest :)

myślałam, że faktycznie będzie o komplementach a nie chamskich zaczepkach :(

Gość zimowa sniezzka
a ja raz sobie ide a tu jeden do drugiego sie drze - ''o kur wa zobacz jaka foka '' i sie na mnie gapią :O i takie pdobne mnie spotykają :O to jest beznadziejne i wcale mi sie nie podoba

Gość to zależy jaki komplement
jak ktoś mówi "ładna jesteś", to odpowiadam: "wiem, mam lusterko". Na taki chamski przeważnie prycham jak kot, na szczęście nie drapię. :-) Ale przeważnie nie reaguję.

Gość ffjioul
gdyby był to komplement w stylu "ładna jesteś", "ładnie wyglądasz" itd. uśmiechnęłabym się i podziękowała, jeżeli facet dalej kontynuował to pewnie bym z nim też rozmawiała. A jak słyszę komentarz w stylu "jaka dupa" "zajebista mała, chodź się poruchać" itp. to po prostu nie zwracam uwagi tylko idę dalej.

Gość MM jak Marilyn Monroe
jak jest mowiony jak przechodze obok, to nie reaguje. jesli mowiony jest prosto w oczy, to spuszczam wzrok,usmiecham sie i dziekuje. nie wiem, czy sie czerwienie, bo nie mam lustra przed soba:o

Gość MM jak Marilyn Monroe
komplement to komplemet, a chamska zaczepka to chamska zaczepka. pytanie jest o komplement!

raz mi sie zdarzylo, ze nieznajomy facet podszedl do mnie i powiedzial po prostu: jestes piekna, skad pochodzisz bo chcialbym tam pojechac i znalesc sobie taka piekna dziewczyne jak ty! bylo mi strasznie milo, usmiechnelam sie i podziekowalam a potem mialam dobry humorek przez reszte dnia :)

Gość mama dobra rada
za komplementy nawet te na ulicy zawsze dziekuje i ide dalej :P

Gość wssss
współczuję Wam tak rzadko serwują Wam komplementy, że aż nie wiecie co z nimi robić???? :(

Gość gość
Normalnie..gdyby komplement był miły podziekowałabym,gdyby facet był w moim typie i chciał porozmawiać to czemu nie,gdyby nie był usmiechnęłabym sie grzecznie i powiedziała ze sie spiesze

Gość Mchy i Porosty
Moja ulubiona ripostę, na komplement usłyszałem w filmie "Ladies" On: Jesteś cudowna! Ona(M.Różdżka) : Cudowna to jest woda z Lichenia.

Gość gość
Uśmiecham się, dziękuję i idę dalej. Mam partnera, nie potrzebuję nowych znajomości.

Gość gość
Odkopac temat sprzed ponad 8- u lat by napisać bzdurę ?!