Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fannnn

KOCHAM TO. . .

Polecane posty

Dziewczyny, kocham taniec, gdy usłysze muzykę odrazu moje ciało wprawione jest w ruch, kocham jak czuje na sobie dreszcz emocji które wyzwalam i wyzwalają we mnie tancerze. uwielbiam modern jazz i go tańczę. ale mam problem- mam 170 cm wzrostu i 79 kg wagi. chcialam zapisac sie na tańce ale wiem że będą sie ze mnie smiali. tancze w domu ale powiem wam ze calkiem niezle, wiem ze jakbym sie szkolila to bylabym temu oddana całkiem. ale mówie wam że się wstydze. chodzilam juz na tańce- to był mój cały świat! tam czułam że zyje. Ale jeden z trenerów powiedział że tancerka ma być szczupła i piękna i w tym momencie wszyscy skapowali że mam odejść. Pozatym miałam problem z kolanem. I się wypisałam. Strasznie za tym tęsknie. Zapisałabym się na tańce ale musze być chudsza. nie wiem doradzcie co robić. Dziękuje forumowiczki z góry :))

Gość doradze ci
schudnij 20 kg, bo inaczej tylko rydzyk cie wysłucha :P

Gość jkkkkkkkkkkk
ile masz lat??

Gość jkkkkkkkkkkk
bo w polsce jesli najpóźniej od 10 roku zycia nie jesteś w szkole tańca to potem już ci powiedzą ze jesteś za stara zeby juz zostać tancerką. Oczywiście szkół tańca dla amatorów obecnie jest baaardzo dużo i tam jua nie patrzą na twoja wagę, bo osoby tam przychodzące sa w róznym wieku i róznych kształtów, robia to dla przyjemności i nikt sie z nikogo nie śmieje. a zupoełnie inaczej wyglada to w usa, gdzie w każdym wieku mo9zesz do szkoły tańca sie zapisac i nikt nie muwi ze jesteś za stary, jesli tylko wytrwale pracujesz i masz potencjał.

wcale tak nie jest. w każdym wieku możesz tańczyć, wiem po mojej byłej grupie. Cały czas ktos się dopisywał. I byli dobrzy. A np. Gabriel Piotrowski z you can dance, tańczy hip hop 1 rok. a doszedł do finalu.!!

Gość jkkkkkkkkkkk
bo bogu dzięki zaczyna sie to zmieniać:) mój rocznik takich szans nie miał. Ja na kursy tańca zapisuje sie dopiero teraz i w końcu nikt mi nie mówi ze jestem za stara;)

no ja mam to we krwi, tańczę od dziecka, mama mi opowiada że zawsze na rączkach u niej tańczyłam :)) i w brzuchu pewnie kręciłam piruety ;d ahhh doradzcie mi jakas diete

Gość jkkkkkkkkkkk
ja zaczynam od tańca towarzyskiego, a jest to dla mnie wyzwanie bo koordynacje ruchu mam słabiutką (zawsze tak miała z trudem mnie na gimnastyke z tego powodu jako dziecko przyjeli) a umiesz się trzymać diet?? jeśli tak to poszukaj po necie. jak sie bedziesz dużo ruszać to i tak powinnaś schudnąć. najmniej kalorii mają zielone warzywa unikaj winogron bo są jak czekoladki(puste kalorie)

ja tanczylam taniec towarzyski:)) jak bylam w podstawowce, w 1 czy 2 klasie:)) ale jednak wiesz mam tą kordynacje i odrazu llgnę do samby albo czaczy :)) a tak to kocham jazz, balet, modern . . . diet umiem jakbym miała dobrą... bo nie lubie salat, pomidorow:(( a winogrona jem! dzieki ze mi powiedzialas!! nie bede ich juz jesc

Gość fannn
halo halo doradzcie mi coś????????????

Gość przecie on wyraznie- korekta
Fann zmien po prostu szkole i tego durnego trenera. Pamietasz ruda Natalie z 1 edycji YCD, ona zaczynala tanczyc jak miala kilkanascie lat. Jesli to kochasz to rob to, a dzieki tancowi na pewno zrzucisz pare kg, Powodzenia :-)

Gość fannn
Ale nie bo wszędzie będą się śmiali. muszę schudnąć.

Gość fann
ludzie piszcie co mam robić....