Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna.zakochana

Czy on traktuje mnie poważnie?

Polecane posty

niby wszystko fajnie,niby się troszczy mówi ze kocha i to widać,ale martwie sie o to co bedzie bo nigdy nie rozmawialismy o tym co sie stanie za rok jak skonczymy studia a mieszkamy bardzo daleko od siebie.Powiedziałam mu że pomyślałby realnie i znalazł sobie dziewczyne w swoim mieście nie byłoby problemów a ten ż enie bo tylko mnie chce i kocha i że mnie za sobą tez bedzie potem ciągnał czy jakos tak dziwnie to ujał...ale żadnych konkretów.Nie chce bez niego ale boje sie..

Porozmawiajcie poważnie o relacjach między wami i swoich planach na przyszłość... powinno pomóc

Gość ejbisi
A nie mozecie zostac w miescie w ktorym studiujecie? Spytaj go co on planuje po skonczeniu studiow. A jak ci odpowie i w jego planach nie bedziesz uwzgledniona ty to spytaj co z toba?

żadne z nas nie chce zostacv w miescie w którym studiujemy bo oboje go nie cierpimy powiedział,że chce byc ze mną i nie tylko efraz ale po studiach też,ale jakies konkrety nie znane nadal wied nie wiem jak to sobie wyobraza,nie wie co bedzie robił itd ale jedno wie na [pewno ze chce byc ze mną