Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dorotka2490wd

Chłopak chciałby mnie tylko na noc...

Polecane posty

Gość Capo Cap cap
mozesz mu dac d^py i miiec Wy^ebane

Gość Capo Cap cap
Znaczy ja tak nie myślę;p bo mu odmówiła:-)też bym odmuwiła. A faceci to szmaciarze.Bo mieszają w głowach zajętym laskom.Nie daj się!Olac wsióra

Gość Noc jak noc dzień to dzień
Dupa blada!Ale dobry temat.Na czasie.Takich wsiórów jest moc teraz,nie patrzą,że laska ma chłopaka tylko mają ochotę dymac co sie da.Cóż krew do ciałek jamistych napływa z mózgu i facetowi rozum odbiera.Powiedziałabym mu podobnie jak Ty autorko "żegnam,Twoje 5 minut minęło"Całkowicie się z Tobą zgadzam,podobnie jak Ty miałabym wątpliwości,ale tacy ludzie jak on się nie zmienią!pozdro

jaaaaakiiii SWINIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!współczuje jego dziewczynie że ma takiego ciula!!!!!!!!!!!!! a ty dobrze zrobiłaś że mu odmówiłaś

Gość FACET_NOM
Cos do niego czujesz ?? Szkoda mi twojego obecnego faceta, bo do byłego pasujesz idalnie. Zasanawia sie co ma zrobic? No co zrobic? Powiem Ci co. Zdradz swojego z którym jestes i daj sie wy*ebac bylemu, bo przeciez o to Ci chodzi. Utwierdz go w przkonaniu ze tak jak on nie jestes NIC warta, bo potrafisz tak jak on zdradzać, malo tego utwierdzisz go w przekonaniu ze NIC zlego nie robi, bo Ty - ta która go rzucila bo miał 10 lasek dookoła, jest dokladnie taka sama jak on. Zal zal zal, jakbym miał taką dziewczyne jak Ty, a mam nadzieje ze nie mam :D to bym jej podziękował. Szkoda ze on o niczym nie wie..... Im mniej takich jak Ty tym lepiej !

Gość w morde jeżyka
Szmaciarz jakiś!Myślał pewnie,że na taką samą trafił jak miał dotąd.A tu zonk:d brawo,brawo.Uczyc rozumu ciulów!W ogóle ś_mieciem jest,że Ci proponuje spotkanie.Na moje oko głupia nie jesteś i komentarze typu"szmata"są nie na miejscu.Bo mu odmówiłaś,co innego jakbyś się zgodziła.Gratuluję wyboru.Tępic chu...jów!

Gość w morde jeżyka
FACET_NOM Cos do niego czujesz ?? Szkoda mi twojego obecnego faceta, bo do byłego pasujesz idalnie. Zasanawia sie co ma zrobic? No co zrobic? Powiem Ci co. Zdradz swojego z którym jestes i daj sie wy*ebac bylemu, bo przeciez o to Ci chodzi. Utwierdz go w przkonaniu ze tak jak on nie jestes NIC warta, bo potrafisz tak jak on zdradzać, malo tego utwierdzisz go w przekonaniu ze NIC zlego nie robi, bo Ty - ta która go rzucila bo miał 10 lasek dookoła, jest dokladnie taka sama jak on. Zal zal zal, jakbym miał taką dziewczyne jak Ty, a mam nadzieje ze nie mam to bym jej podziękował. Szkoda ze on o niczym nie wie..... Im mniej takich jak Ty tym lepiej ! Przecież ona go olała!Nie spotkała się z nim,więc nie rozumiem Twoje reakcji!Co z tego,że jej się podoba?Ja mam dziewczynę a też mi się inne podobają,a nie oznacza to,że mam z nią isc od razu do łóżka.Ja uważam,że zrobiła bardzo dobrze.Pytała co myślimy?Myślę,że dobrze zrobiłaś!

Gość Gościu-cham
Ja to widzę,że niektórzy czytac nie umieją.Autorka nie pytała nas"co mam zrobic?dac mu?"ona go olała.Pokazała tu obecnym,że tacy ludzie się zdażają.Co myślimy pyta...myślę,że jest zwykłym szmaciarzam,że dobrze zrobiłaś i również myślę,że nie ma w tym co napisałaś nic złego.Jak FACET_NOM może w ogóle pisac iż autorka i ten fagas sa siebie warci?Przecież laska mu odmówiła.Bosh co za ludzie,czytac się uczyc!ODMÓWIŁA MU JUŻ i pewnie chciała się dowiedziec co myślimy o całej tej sytuacji.SZMACIARZ.A TY AUTORKO 3Maj się i nie daj się!i Oby więcej dziewczyn postępowało tak z frajerami co myślą,że mogą miec wszystkie,które tylko chcą,a nawet te zajęte.

Gość DZIewczYnydqq
I właśnie dowód na to,że faceci nie są święci.Dziewczyny nie dajmy się takim frajerom.A ten gościu to kawał chu...ja jest.Bardzo dobrze zrobiłaś Dorotka2490wd .Tacy ludzie się nie zmienią,bo chce Cię na jeden raz.A Ty szukasz czegoś więcej.Szkoda czasu na takich ludzi jak on.Dobrze zrobiłaś.

Gość cichociemna
Chodziłam z takim chłopakiem,nie wiedząc,że mnie zdradza.Szmaciarz myślał,że może każdą"miec"bardzo dobrze zrobiłaś.Nie mogłabyś na nic więcej liczyc,bo miałby 10innych jak nie więcej i to boli.Mnie bolało jak się dowiedziałam.Tragedia po prostu mądrze zrobiłaś.Takich chu...dziewczyny omijajmy z daleka!

Gość ten chłopaka to cham

Gość Popieram to cham zwykły
Bardzo dobrze zrobiłaś oczywiście,że go olałaś:)