Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anjja123

nie moge tak dłużej

Polecane posty

Gość anjja123

jestek w ciąży bardzo wczesnej kilku tygodniowej i nonstop łape przeziębienie boli mnie pęcherz więc nie moge chodzić do pracy (zimno ) nigdzie nie moge a najlepiej to żebym nonstop leżala mam zwolnienie do końca stycznia później firma przenosi się do nowego biura na drugi koniec miasta i ja napewno nie dam rady tam dojechać 3 przesiadki :( więc pewnie zwolnienie do końca ciąży Oszaleje nie mam co robić nie moge tak leżeć i leżeć duszno mi aż

No niestety ciąża wymaga od nasz czasem wielkich wyrzeczeń, ale nie uważasz, że warto? Robisz to dla zdrowia własnego dziecka, bo chyba Ci na nim zależy, prawda? Spokojnie, nie denerwuj się, teraz szaleją hormony i dlatego jest Ci źle, ale to minie i później będziesz szczęśliwa, że możesz sobie posiedzieć w domu, pospać i nie pędzić codziennie do pracy :) Dużo zdrówka Ci życzę i spokoju :)

Kobieto głowa do góry dasz radę bo czego nie robi się dla dzieci. Ja leżałam w poprzedniej ciąży - prawie całą i teraz też leżę. Jestem prawie w 6 m-cu a funkcjonowałam w miare normalnie tylko 1 miesiąc. Nie jest mi łatwo bo ja jestem w domu na L4 a mój synek, który mógłby spędzać czas ze mną musi jeździć do babci bo ja nie mogę się nim zająć i wraca dopiero jak mąż skończy pracę :( ale wiem, że to wszystko dla dobra moich dzieci, które się mają urodzić.