Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

artemizia

12 tydzien ciazy - wczoraj z dnia na dzien minely mi mdlosci - powinnam sie bac?

Polecane posty

Bylam na USG 22 grudnia. Wszytsko bylo ok. Teraz jestem w na poczatku 12 tc i jak reka odjal jednego dnia minaly mi okropne mdlosci. Zostal lekki (wczesnij bolaly troche mocniej)bol piersi. Czy mam powody do niepokoju?Moja lekarz jest teraz na urlopie. Bedzie dopiero we srode i wlasnie wtedy ide na wizyte. Miala tak ktoras z Was?

powinnas sie cieszyc, jezeli masz nadal obolale piersi to nic zlego sie nie powinno dziac, mi przeszly mdlosci w 8 tygodniu, tez mialam stresa

mam nadzieje, ze u mnie bedzie tak jak u Ciebie. Jestem po prostu w szoku. Wymioty i mdlosci byly okropne, na jedzenie nie moglam patzrec, a teraz jestem po prostu glodna :-). Niestety, te piersi mnie bola tez troche mniej...w sumie mam je tylko nabrzmiale...

lekarzem nie jestem, ale skoro nic nie boli, nie krwawisz to chyba jest dobrze, przypuszczam, ze to Twoja pierwsza ciaza, moja druga i duzo mniej uwagi do takich rzeczy przykladam teraz wiec ja bym sie wcale nie stresowala

Gość mum2be
jestem w 17 tc,ale u mnie było identycznie,z dnia na dzien odeszły wszystkie symptomy ciazowe czyli bole piersi,nudnosci i poczułam sie swietnie fizycznie...zaczelam czytac rozne forai pod wplywem artykulow tak spanikowalam,ze to juz na pewno koniec,ze do lekarza szlam z przekonaniem,ze juz po wszystkim...a lekarz na to,zeby na okres ciazy wyłaczyc net i sie niczym nie przejmowac bo wszystko bylo i jest nadal w porzadku takze glowa do gory!!!:)najwazniejsze nie brac do siebie tych wszystkich opinii,a szczegolnie zlych.Z dystansem i bedzie ok.Powodzenia

mnie mdłości minęły jak ręką odjął w 12 tc :)

Gość uppppkl

ja tez mialam podobnie.Pytalam się lekarza bo tez nie przestalam czuc mdłosci i ucisku na pecherz (biegalam po kilka razy dziennie i to rowniez z dnia na dzien ustało) lekarz powiedzial zeby się nie martiwc ze to jest normalne

jak i jest normalny powrot mdlosci, wiec jak ci przeszly, to sie ciesz ciaza! Ja w pierwszej w ogole mdlosci nie mialam a w tej rzucalo mnie na kazdym kroku az do 14 tc. Kazda ciaza jest inna, nie ma regul. Jak cie nic nie boli i nie krwawisz to tylko sie cieszyc!!!!!