ommama 0 Napisano Styczeń 2, 2009 na co diane dziala u was na co bralyscie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maja2000 Napisano Styczeń 2, 2009 tak ja to zauwazylam na sobie mialam klopoty z tradzikiem, bylam po leczeniu tetracyklinami itp mialam takie pryszcze na twarzy, ze ludzie sie za mna ogladali zeby zobaczyc moja twarz, jak juz sie wyleczylam co zajelo nie sklamie prawie 2lata to od teraz ani sladu, diane 35 bralam przez rok, zatrzymuje wode, o ile pamietam to na ten czas gdy ja bralam kolezanka brala jakies antykoncepcyjne i pamietam, ze diane miala jakiegos tam hormonu wiecej niz normalne tabsy... to bylo jakis czas temu, ale spotkalam sie z opinia ze diane nie jest typowym antykiem, tylko dzialanie uboczne tego 'leku' polega na tym, ze jestes nieplodna...cos w tym stylu, no ja w kazdym razie mialam je od dermatologa, nawet chlopaka wtedy nie mialam... okazuje sie tez, ze wiele kobiet nie zwraca uwagi na to co dzieje sie z ich organizmem podczas brania tabletek, kiedy bralam diane mialam robione badania co 6miesiecy w sensie badania krwi z zanaczeniem jak sie spisuje moja watroba i cholesterol...tak tak naleze do szczuplych, ale cholesterol mialam ponad norme przy braniu tabletek, podobno nie tylko moj organizm tak reaguje klopot w tym, ze kobitki zaczynaja jechac na tabsach i dawaj 2,3 lata sa tez rekordy jak 6lat bez przerwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach