Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piotrek 25

moja siostra nie lubi mojej dziewczyny co robic??

Polecane posty

Gość madziulek692a
Haha:D Ja też tak mam. Moj brat ma dziewczyne, a ja jej nie znałam a już jej nie lubiłam. Jak poznałam to i tak nie zmieniłam o niej zdanie. Nie znoszę jej, a ona mnie. Najlepsze rozwiązanie: Zmień dziewczyne xD Bo siostry się raczej nie da:D

Gość cruella dii
a ja nienawidze siostry mojego chlopaka, siostry to glupie krowy, a najbardziej mnie wkurza jak on z nia rozmawia albo jak ona do niegoi wydzwania i chce sie wtryniac do naszego mieszkania pipka glupia, nie ma wlsanego zycia

Gość dała bym sobie rękę
uciąć, że to podpucha -cały ten temat. Kilka razy był już topik dziewczyny, która mieszka w pokoju z bratem i jego laska u nich przesiaduje. W drugim pokoju młodszy brat. Tutaj młodsza siostra. Tamta laska też pracowała w tym mieście co chłopak, mieszkała poza miastem i od 18 do 22-23 przesiadywała u niego. Pisała siostra, piszę brat, niedługo topik założy dziewczyna brata, lub młodsze rodzeństwo.

Gość autorze tematu
taka jest reguła że siostry zawsze nie lubią dziewczyn swoich braci, oczywiście są wyjątki ale nawet w dawnych czasach tak było że siostry mają w sobie podświadomą niechęć do dziewczyn swoich braci, choćby to nawet były wspaniałe dziewczyny to jakiś atawizm wrodzony działa w podświadomości jakaś zaborczość i egoizm ale jeśli się ma dużo młodszą siostrę która jest jeszcze dzieckiem, to taka siostra dziecko przyzwyczaja się do dziewczyny, akceptuje i lubi zresztą twoja siostra tak będzie traktować wszystkie bratowe (czy potencjalne bratowe) ale jest szansa że będzie ukrywać swoją niechęć i niby pozornie akceptować więc chroń swoją dziewczynę przed swoją siostrą i pokazuj siostrze że zależy ci na tej dziewczynie i że ona cię uszczęśliwia...to trochę pomoże

Ja mam ten sam problem z siostra mojego narzeczonego :) Od początku mnie nie akceptowała i dawała mi to odczuć, na każdym kroku starała mi się udowodnić, że jest mądrzejsza (co oczywiście nie udawało się :P ) ale mam ją gdzieś, a mój mężczyzna tylko się za nią wstydzi. Trudno, takie cipy były, są i będą...

Gość Gacik
Racja. Mój chłopak ma starszą siostrę... Ona od początku mnie akceptowała.. patrzyła na mnie ''spode łba", nie odzywała się do mnie. Po prostu uważała, że dziewczyna jej braciszka musi być dokładnie taka jak ona (na domiar złego jest psychologiem), a ja jestem zupełnie inna, niestety - mam charakter taki jak teściowa i bardzo się lubimy. Ostatnio miałam małe starcie z chłopakiem na temat jego siostry właśnie. Rozmawialiśmy na gg, a ona potem przeczytała jego archiwum (czy tak postępuje 26letnia kobieta?!) i przyznała się do tego mojemu mężczyźnie mówiąc mu, że nie jestem dziewczyną dla niego, jestem rozpieszczonym bachorem etc... Szczerze mówiąc, wszystko mi jedno co ona o mnie myśli. Byleby tylko wasi mężczyźni nie trzymali się spódnicy siostry -> to tragedia. Mi od początku wydawało się, że mój chłopak właśnie to robi.. i chyba się nie myliłam. Ale wydaje mi się, że już mu przechodzi. Podejrzewam jednak, że on by chciał bym ja przeprosiła jego siostrę (nie wiem za co -.-) i żeby była jakaś sielanka.. szczerze mówię -> NIGDY xP Mam nadzieję, że ona wyjdzie nie długo za mąż i się w końcu wyprowadzi ;d

Gość ja kiedyś lubiłam
siostrę mojego ale potem nie wiem co się stało zaczęła mącić. Poznała faceta i potem zaczeła miec się za największa mądralińską i pouczała wszystkich jakby wiedziała wszystko o życiu. To było jeszcze do zniesienia ale jak już czepiła się naszego związku i swoich przypuszczeń i stwierdzeń że my to ze soba nie wytrzymamy i że nie będziemy ze soba bo jej brat ma takie i takie wady (znam jego wady dobrze i mi nie przeszkadzają). Ale ostatnio się dowiedziałam że ma problemy w związku i ze soba i chyba ją trochę zaczynam rozumieć, teraz nasze stosunki są poprawne.

Gość .T
ja mam trzech starszych braci i wszystkie ich dziewczyny lubiłam. [teraz już żony] Z jednym nawet kiedyś pokój dzieliłam i mnie to nie przeszkadzało. W życiu nie byłam zazdrosna o brata. Brat to nie chłopak.

Gość werf
Ehhh... Też nie polubiłam dziewczyny mojego brata... On ma 22, ona 26, w sumie tu nie o wiek chodzi tylko o to jaka ona jest. On się w niej zakochał, no cóz... A ona? Nie pracuje, nie uczy się, mama ją utrzymuje. Fakt, miała pecha w zyciu. Ale młody studiuje, a jej nic się nie chce, już nie wspomnę o jej słabości do imprez. Nie chce za bardzo naciskać na mojego brata, tym bardziej, ze on wziął sobie za punkt honoru jej pomóc i ją zmienić. Macie jakieś rady?

Gość gość
Moja rada to sie od niej odczep. Twoj brat ma prawo miec dziewczyne i byc z nia szczesliwy, a ty jestes egoistka napewno brzydsza i to jest twoj powod niechęci do dziewczyny swojego brata. Tylko nie chcesz sie sama przed soba przyznac, jesli czesto myslisz o niej, inetresujesz sie jej zyciem tzn, ze jej zazdroscisz i nie ma innego powodu Pzdr.

Gość gość
kobity za co az wy sie tak nienawidzicie??? moj ojciec ma rodzona siostre i ta super dogaduje sie z moja matka i nie ma miedzy nimi fochow czy jakiejs ukrytej nienawisci. babki normalnie ze soba rozmawiaja i tyle. zawsze tak bylo. jak wy bedziecie zyc ze soba jak jedna drugiej bedzie nienawidzila? cale zycie bedziecie sie unikac bo twoja siostrunia nie lubi tamtej albo ona siostruni?

Gość gość
emilkkaaaa 2009.01.02 to niech siedzi do 21 to i tak 3 h poza tym mysl troszke o rodzinie o siostrze bo masz ja jedna a dziewczyn mozesz miec jeszcze 1000! jeśli to jest miłość życia i planują ze sobą stworzyć coś więcej to chyba siostra powinna być na drugim planie... zresztą siostra nie ma własnego życia co tak nie lubi jej ?! zazdrości czy co?

Gość gość
a z czego się bierze nienawiść do dziewczyn własnych braci z czystej zazdrości i egoizmu oraz braku własnego życia. Po prostu jest tak że choćby ktoś nie wiem jak był w kimś zakochany to i tak siostra nie będzie lubić dziewczyny brata . Siostry mają to do siebie że mają poczucie wyższości nad braćmi. Owszem są rodziny gdzie się rodzeństwo dogaduję , no ale chyba muszą się nie lubić strasznie skoro wkrada się zazdrość .

Gość gość
Gosc 20:10-true! Jestescie po prostu zazdrosne o swoich braci. Same Chciasybyscie miec chlopakow i nie lubicie konkurencji w postaci ich siostr i matek a bratu juz nie wolno miec swojego zycia i partnerki,ktora ma podobac sie JEMU a nie wam...nie musicie kochac ale szanujcie bo ta dziewczyne wybral Wasz brat,krytykujac ja,krytykujecie jego wybory. Ja Marze o dniu gdy siostra meza wreszcie sie zakocha i zajmie swoim zyciem a nam da spokoj i przestanie robic z mojego meza szofera,poslanca, doradce i zlota raczke .