Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Walentynkowiczanka

Co kupujecie dziewczyny swoim facetom na walentynki ??

Polecane posty

Gość Walentynkowiczanka

Ja w porozumieniu z moim chłopakiem zamówiłam mu tego fona : http://www.allegro.pl/item514657627.html Za to facet mojej kumpeli chce jej kupić sweter za 30 zł a zrabia niezlą kasę :P skapięc jeden. Z moim ustaliłam ze on mi kupi jakies ciuchy:) poprostu wybierzemy sie na zakupy ja wybiore on zaplaci :) Miałam tez pomysł zeby on mi kupił depilator elektryczny do nóg....ale zrezygnowalam :) sama se kupie :P

Gość lipo
no telefon rzeczywiście romantyczny prezent :O...akurat na walentynki :O

Gość Walentynkowiczanka
My sobie kupujemy praktyczne prezenty a niekoniecznie romantyczne :) romantyczne sa bez okazji :) a na okazje wole mu coś praktycznego dac coś co sie przyda...a nie jakieś beznadziejne misie itp itd

Gość E-mail będzie widoczny
mnie nikt nic nie kupuje :(

Gość o rany....
pojebało cie...walentynki za 2,5 miesiaca a ta głupia cipa juz piszczy...zesraj mu sie na twarz, najlepszy prezent...głupia wywłoko

Gość Walentynkowiczanka
Hahaha !! Ktos tu chyba nie wie jak zyje...walentynki wg Ciebie sa 14 marca skoro za 2,5 miecha ?? zajebiście że pomyslała/eś zanim napisalaś/es

Gość Walentynkowiczanka
Nie robi to na mnie wrazenia :P 16 lat juz daaaaaaaaaaawno skonczylam :P:P:P

Gość Walentynkowiczanka
Tez nie rozumiem dlaczego ktoś robie problem z tego ze juz zaczełam myśleć o walentynkach :( kazdy przeciez robi jak uwaza a ja tylko poprosiłam o zdanie innych

Gość jhdfghjh
Co Wy od niej chcecie? :-o Jakoś przed świętami gdzie powstawały setki tematów co kupić chłopakowi na mikołaja, gwiazdkę itd. nikt nic nie mówił :-o Akurat telefon jest fajny, praktyczny prezent i na pewno się przyda a nie jakiś głupi miś czy zestaw kosmetyków :-o

Gość malutkamig
Co to w ogole jest? praktyczny prezent na walentynki?! Do jasnej ch.....! moj facet kupuje mi kwiatka i zaprwnia o wielkiej miłości i zupełnie wystarczy. pREZENT MOżE KUPIć MI I BEZ OKAZJI, jeżeli tylko ma ta to ochotę. Nie wpadłabym na to , zeby mu coś narzucić. A Ty dziewczyno jesteś super materialistką, fee!!

Gość jhdfghjh
Poza tym walentynki są za miesiąc więc może dziewczyna akurat ma kasę i chce kupić już prezent żeby jej nie rozwalić :-p

Gość jhdfghjh
A bo to na walentynki już nie można kupić niczego oprócz róży, misia, kosmetyków czy płyty? :-o

Gość Walentynkowiczanka
Dokładnie tak...później moge juz nie mieć kasy wiec trzeba coś kupić póki jest

Ile tu chamnstwa!dziewczyna chce sie poradzic a tu jakies wyzwiaska.....:-0 Wezcie sie ogarnijcie! Autorko:tel bardzo fajny pomysl !:-)

Gość karolina020
a mi sie taki uklad podoba, gdy razem mozemy isc na zakupy. bede miala to co naprawde mi sie spodoba i wszystko bedzie ok. dokladnie- romantycznym mozna byc bez okazji, wtedy jest nawet fajniej.

Gość karolina020
mi sie juz kwiaty, misie itp znudzily. kazda o tym marzy, ale jak juz dostanie to po czasie fajniej jak mozna dostac tez cos praktycznego. taka elastycznosc

Gość Walentynkowiczanka
Gejsza : no własnie, zwłaszcza ze on ma takiego starego złoma to mu sie przyda :) i mi to nie przeszkadza ze on wie co ja mu kupie. Wole zeby sie z tego cieszył niz żebym kupiła coś co mu sie nie spodoba...np chciałam mu ma gwiazdke kupić sweterek ale nchciałam zeby to była niespodzianka i nie kupiłam go bo nie wiedziałam czy mu sie akurat taki spodoba :) i kupiam mu taka łdna wysoka lapmke z imitacja lawy w środku:)

Gość malutkamig
Telefon juz ma z facetem ustalony prawda? dziewczynie chodzi o to ze facet kolezanki chce na nia wydac tylko 30 zł. Pachnie materializmem tylko i wyłącznie

walentynki nie kojarza mi sie jako typowo "prezentowe" swieto bardziej kojarza mi sie z czuloscia, pamiecia, romantyzmem, wspolnie spedzonym czasem, kolacja, kwiatami, kinem na walentynki powinno sie kupic cos chyba bardziej osobistego niz telefon... cos co pokaze ze znamy osobe, na ktorej nam zalezy wg mnie wspolne spedzenie czasu w galerii handlowej na zakupach jest conajmniej dziwne ;)

Gość fasolla
a w Walentynki to chodzi o prezenty i to odpowiedniej wartosci? czy bardziej o okazywanie uczuc? ja pewnie dostanę kwiatka, przygotujemy i zjemy razem pyszną kolację, a potem będziemy się miziać i przytulac ;) I to jest lepszy wyraz uczuc niż najpiękniejsza spódniczka czy sweterek...

Gość Walentynkowiczanka
Żaden materializm....JA SWOJEMU zawsze kupuje drogie prezenty nawet bez okazji. I nieraz bywa tak ze on kasy nie ma to ja mu daje...wiec materialistka nie jestem , gdybym była to juz dawno bym z nim nie była a tak to juz rok jestesmy bardzo szczesliwi :)

Gość Walentynkowiczanka
Nie zapominajmy ze kazdy jest inny o dla inncyh romantyczna kolacja jest wystarczajaca..a jak dla mnie to chciałam mu coś fajnego i praktycznego dac wiec kupiłam tego fona:)i on jest bardzo zadowolony ze go dostanie i to chyba o to tutaj chodzi prawda ?? zeby obie strony były zadowolone :))

Gość o rany....
a idzcie w chooooj pojebane dzifffffffki....pojebane pasztety co to muszą facetowi w doopsko włazic zeby z nimi zechciał siedziec...załosne..głupie grube pipy...buahahahahaaaa

Gość Walentynkowiczanka
Komus tu chyba jest gorzej :P

Gość jhdfghjh
tu nie chodzi o drogie prezenty ale przecież jeżeli ktoś chce to może kupić telefon, ma pieniądze to niech kupi, po co te od razu na kogoś najeżdżać?

Gość Walentynkowiczanka
jhdfghjh-niestety niektorzy tego nie rozumieją...