Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie30

dac szansę!!!

Polecane posty

Gość prawie30

żona mnie zdradziła mamy 13miesięcznego synka małżeństwem jestesmy dwa lata wczesniej bylismy 6-7 lat ze sobą,ostatnio troche sie psuło,ja wiecznie w pracy jak nie w nocy to w dzień jak nie to opieka dzieckiem ona w pracy zawsze zmęczona pewnego ranka Kubus podał mi jej telefon na przywitanie z pracy bo nocke miałem.cos mnie tkneło przeczytałem jej sms i wszystko było jasne :/ wypierała sie a jak jej powiedziałem ze mam jej telefon to była w szoku!!! mineło już 3 miesiące mamy kontakt ze sobą telefoniczny i daje mi do zrozumienia ze chyba było by lepiej żebysmy sprobowali wrocic do siebie...jest nerwowa nielogiczna jak sie dowiedziała ze sprawa rozwodowa jest 14-sama wniosła sprawe o rozwód;/ o facecie z którym sypiała nic nie chce mowic,mam wrażenie ze ja pare razy... i olał a teraz ................prosiłem błagałem zeby dac sobie szanse a ona twardo NIE!!!! a teraz daje mgliste znaki.macie doswiadczenie prosze o pomoc,wiem że nie bedzie tak jak kiedys bo mnie zdradziła zawsze zostanie piętno zdrady!!! czy mam zaczynac zycie od nowa...mam obrzydzenie do tej kobiety to minie????co myslicie o tym ??? i jeszcze najważniejsze mam super synka Kubusia który jest dla mnie najważniejszy!!!

Gość moje skromne zdanie to
zdradziła raz zdradzi kolejny..

nie ufać osobie która raz zawiodła twoje zaufanie, mialam podobną sytuacje tyle ze on nie byl moim mezem - na szczescie..

Gość joannnn
Nie prawda z e ak ktos zdrdził zrbo to jeszcze raz.. to nie jest reguła!!!!!!! Mysle ze warto spróbowac, szkoda tych lat, waszego małżeństwa, dziecka, WAS :)

Gość prawie30
a jak na nowo pokochac zaufac życ razem??? boje sie ze jesli bedzie kolejny kryzys to ona znowu bedzie robic boki;/ a kryzysy są nieuniknione sami wiecie. sam nie wiem co mam robic ,ale to ona musi chciec i zrobic 1 krok bo ja raczej nie (???)

Gość juannn
potrzebny waM CZAS, szczere ale taki enaprawde szczere rpzmowy czego jej brakowało, co się stało, jak się czuła, i jak sie ty czułęs...... wiecej czasu razem spedzahjcie, odwiezcie dziecko do babci, spotkajcie sie ze znajomymi.... nie ma recepty :) sami ja musiecie wy[racowac :)

Gość just a dream
Masz rację, to Ona musi dać znak wyraźny. Najlepiej gdyby zainicjowała poważna rozmowę. Bo to nie jest tak, że sprawy nie ma - sprawa była i została między Wami niewyjaśniona. Ażeby spróbować dać sobie szansę, trzeba żeby sobie powiedziec dlaczego tak sie stało, co się wówczas czuło, co się czuje teraz i jakieś postanowienia na przyszłość. Faktem jest, że Ona zdradziła, ale zastanów się dlaczego to zrobiła. Bo przyczyna tkwić może z dwóch stron, warto byłoby ją odkryć, omówić, coś zmienić w postępowaniu KAŻDEJ ze stron.. Czyli: spróbować dać szansę, o ile Ona tej szansy wyraźnie będzie chciała.