Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Penetratorka

ZAZDROSZCZE MOJEJ PRZYJACIÓŁCE

Polecane posty

hej . chciałabym tu napisać o chorej zazdrości jaką odczuwam o moją przyjaciółke . Jest mi z tym strasznie żle !sama siebie nie rozumiem o co mi chodzi właściwie ! jestem zazdrosna u niej o wszystko doslownie , i chociaz ją bardzo lubię potrafiłabym zrobić wszystko żeby nie wygladala lepiej !:( ...Ostatnio poznałysmy pewncych chlopaków z osiedla widywalałam ich często a jeden z nich zawsze mi się strasznie podobał !! podbili do nas zacząc rozmawiać już się cieszyłam .. a tu On nagle prosi ją o numer , we mnie zagrzało ! niewiem co się ze mna dzieje ! dlaczego akurat jej tak zazdroszczę ! Czasem się boję że posunę się kiedyś za daleko i będę tego żąłować ! ..... Piszcie co o tym myślicie i czy jest jakiś sposób żey się z tym uporać

Gość ciesz sie ze masz atrakcyjna
przyjaciolke, przzy niej tez skorzystasz

kiedys mialam zaazdrosna przyjaciolke, kochalam ja jak siostre, nieba bym jej przychylila. a ona zawsze byla tak zazdrosna o mnie, o facetów, urode. Nie mialam jej tego za złe, widzialam to i probowalam rozumiec.Doradzalam w wielu sprawach, az wkoncu nadszedł taki czas ze los nam dawał wszystkiego po równo:) - dzis juz nie przyjaznimi sie, mieszkamy daleko - ale ciepłe uczucia zawsze beda.i kiedy mysle o niej łza sie w oku kreci.. ehh..rozmarzylam sie...:) porozmawiaj z nia, z kim jak z kim - z przyjaciolka powinnas byc w 100% szczera jesli nie..to zastanow sie czy to jest przyjazn.Mysle ze zachowa sie w porzadku i bedzie lojalna wobec Ciebie, i w wielu sprawach doradzi, pomoze.

mówie jej wszystko , ale jakos o tym nie potrafie ... boję się że źle to odbierze albo coś w tym stylu ;/

Gość gość
Jesteś kobietą więc to normalne ze komuś zazdroscisz