Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bede szczupla 23

Wystrzegajcie się obżarstwa!!! Przytyłam 10 kg

Polecane posty

Gość bede szczupla 23

Więc w wakacje ważyłam jeszcze 53 kg, a w lutym już 63. Dlaczego? Ponieważ po poprzedniej diecie (schudlam 10 kg) myslałam że moje życie się odmieni na lepsze. Stalo sie na odwrót. Rodzina mnie kontrolowała, musiałam sie kryc z tym że schudlam mimo ze bylam z tego dumna. W mojej rodzinie wszyscy grubi jak salcesony nie rozumieli co to zdrowe odżywianie; ciągle tluste mięso, kiełbachy i bigosy. Mialam dość. Jednak po osiągnieciu wagi 53 kg dotarło do mnie; nic sie nie zmienilo! ludzie wcale nie traktują mnie lepiej. Plusem byly swietne ubrania i spojrzenia facetow ktorzy sie za mną oglądalli. Jednak wpadlam w depresje i zaczełam sie obżerać; przytylam w pol roku 10 kg. Smutne i okropne. Czuje sie strasznie. od polowy stycznia zaczynam znowu diete. dziękuje za uwage ;) Pozdrawiam

Gość bede szczupla 23
bo teraz jestem na 1600 kcal, a od połowy chce byc na 1200 kcal

Gość qurczak234
ja na 1200 schudlam 1,5 kg w tydzien!

I to samo sie powtorzy ... schudniesz do 50 a pozniej jojo i + 10kg. Ale pomysl sobie ile zdrowie na tym cierpi :o Nie stosuj zadnych diet cud. Poza tym tracisz miesnie i tluszcz a zyskujesz sam tluszcz - efekt koncowy gorszy. 1600 wydaje sie w miare rozsadna dawka, ale to zalezy czy Twoje zapotrzebowanie wynosi 2000 czy 2500. A poznanie zapotrzebowania to podstawa.

Gość aniusieeeeeeeeeeek
hej,tez przytyłam 10,a nawet wiecej w ciagu roku :( wazyłam 54 kg,teraz 65... od tygodnia jestem na diecie,chce wrócić w stare ciuchy i byc znów szczuplutka.

Gość bede szczupla 23
Dr. Szpec -> skad wuesz ze sie powtorzy? bylam juz na 1200 i schudlam do 47, potem nawet do 45 i utrzymalam tą wage przez kiklanascie miesiecy, to dlugo jak dla mnie. A zaczelam tyc bo mialam depresje i sie obżerałam! Tylko dlatego! Teraz mam nadzieje ze juz nie wpadne w rozpacz jak wczesniej

Gość qurczak234
Hej dziewczyny. Podobnie jak autorka bylam na 1600 a potem skoczylam na 1200. I co> niby tylko 400 kcal roznicy a efekt niesamowity! Juz w 1 tygodniu waga poleciala o 1,5 kg, w nastepnych 2 o 1 kg. I tak schudlam ;)

WOW ... kilkanascie miesiecy :) Czyli chudniesz po to, zeby po kilku - kilkunastu miesiacach tyc? (napisalas, ze to dlugo jak na Ciebie, czyli musialas to z czyms porownywac). A w rozpacza wpadniesz znowu - TAK TO DZIALA!!! Twoje zycie, Twoje tycie :(

skąd wiesz ze wpadnie w rozpacz? chcesz ją znowu zasmucić? to wstrętne ! ;( :/ ;/

Gość WOlska wolaa
Przeciez niektorzy wracają do starej wagi po tygodniu :/ A autorce sie kilkanascie miechow udalo! BRAWO! nie sluchaj dr szpeca, pewnie sama gruba jest. sluchaj, najwazniejsze to sie nie obżerac. tez mam problem z kompulsami jak mam zly nastroj, ale sie lecze. moze ty tez powinnas? pozdro a tak na marginesie; nie da sie CALY CZAS MIEC TEJ SAMEJ WAGI! przeciez to zalezy tez od dnia cyklu i przemiany materii...

Gość Staraczka styczniowa
zgadzan sie z Luisa244 dr szpec? dlaczego chcesz od razu obżydzic wszystkim życie? :/

przez żarcie cierpi chyba połowa ludzkości... pon cholere ludzie tyją! źle to sobie wymyślił Ten na górze:O

Gość Staraczka styczniowa
ano źle.. nie tylko to spieprzył :/

Gość bede szczupla 23
dzięki wszystkim za wsparcie ;) dr szpec - > dlaczego jestes taka zlosliwa? :/ Przeciez nic ci nie zrobilam a ty juz mowisz ze wpadne w rozpacz i przytyje nawet mnie nie znająć. Zastanow sie dobrze zanim zaczniesz ranic ludzi o ktorych nic nie wiesz.

Tu nie chodzi o to, ze ja chce ja dolowac!!! Chodzi o to, ze ona stosujemy metody - diety niskokaloryczne, ktora prowadza do tycia ... i pewnie nigdy tego nie zrozumie, bo sie dietetyka nie interesuje. W zwiazku ze swoja niewiedza cale zycie bedzie przebywala w cyklu "chudniecie - tycie" ... a nie lepiej schudnac trwale? Szkoda gadac, adios.

Gość Wdowa modna po prezydencie
hehe, dr.szpec nie wiesz ze po dr nie ma kropki>! ??! ALE OBCIACH CO? NAWET NA ORTOGRAFII SIE NIE ZNASZ... a juz chcesz ludziom życie ukadac i sądzic. :/

Gość WOlska wolaa
chodzilo mi o CYKL MIESIĄCZKOWY~! przed kresem organizm nabiera wody i waży sie więcej!

Wdowa a kiedy stracilas meza prezydenta? Zeby analizowac nicki to naprawde trzeba miec poziom IQ \"na wysokim poziomie\" :o

przed chwilą sama to zrobilas :/

Chcialem Tobie ukazac w co sie bawisz? Czyzbys byla wdowa po prezydencie? A kropka w moim nicku jest specjalnie, bo nie jestem doktorem :D Nie wiem dlaczego myslalas, ze jestem. End Of Story - zaczernij sie to pogadamy!!!

a co to za roznica? z reszta ja nie chce z toba gadac bo to nie ma sensu. nie bede sie znizac do twojego pozimu :/

Gość bede szczupla 23
nie kłóccie sie! to nikomu nie pomaga!

jezuuu, znowu to samo. zamiast pomoc autorce to klocą sie o niewiadomo co. ja Ci pomoge; odstaw slodycze i tluste potrawy. jedz duzo owoców i warzyw. dużo ruchu; basen aerobik itd. MYŚŁ POZYTYWNIE! powodzenia ;)

"Zaczernij sie to pogadamy" = nie klikam z pomaranczowymi!!! A Twoje obrazanie mnie dobitnie swiadczy o tym, ze masz problem ze soba. Kazda osoba, ktora ma problemy przelewa swoje frustracje na innych. Poza tym chowasz sie za "pomaranczka". Mozliwe, ze za malo jesz - stad Twoj zly humor. Gorzej jesli to wynik zle uksztaltowanej psychiki. Ale nie martw sie - wszystko mozna zmienic. Analiza gratis :)

Luisa244 ... jesli ona bedzie jadla duzo warzyw i owocow - np. 3000kcal dziennie a jej zapotrzebowanie wynosi 2200kcal to PRZYTYJE. P.S. zwazajcie na to "jak" piszecie :)

przecież nie chodzilo mi o to zeby sie zażerała marchewką do nieprzytomnosci.... ;/

Lusia244 ... ale zobacz jak to napisalas. Na dobra sprawe nie wiadomo o co Tobie chodzilo ... bo konkretow zadnych. Nie odbieraj tego tekstu jako "ataku" :)

Gość ddddwdd
nie wiem czy zauważyliście ciemne masy, że w angielskim tudzież amerykańskim słowie DOKTOR występuje kropka po DR... Nie wiem czemu się rzucacie na Szpeca skoro on nie chce żadnej kasy od was i służy dobrą radą. To wy jesteście żałosne, nie on ;]