Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XYMENNKA

Co myślicie?????????????????????????/

Polecane posty

Gość XYMENNKA

Dostałam @ o czasie ale trwała tylko 2 dni ( zawsze mam 6) była skąpa brązowawa przypominała bardziej śluz. Martwię się bo znikła i zastanawiam się czy to nie ciąża bo od 5 dni wkładka jest czyta :o tylko brak mi jakich kolwiek objawów :o mam lekko nabrzmiale piersi, ale nie bolą jestem bardzo senna :o temper. nie mierzę regularnie ale dzisiaj pokazała rano 37.00 wczoraj pod wiecór bylo 36.9 cały czas mi skacze przez te kilka dni sama juz nie wiem co mam myslec jak była by dzidzia to bym się bardzo cieszyła :) ale nie chcę się nakręcać , boję się że to może coś z jajnikami :o

Gość jelsi jarasz
kup tes i zrob bedziesz wiedziala ale bardzo mozliwe ze to ciaza. jak cos to gratuluje:) ile masz lat tak na marginesie?

Gość XYMENNKA
25

Gość jelsi jarasz
to najwyzsza pora.skoro chcesz dzidziusioa to zycze Ci alys byla w cazy i urodzila zdrowego malca.powodzenia:)

Gość XYMENNKA
dzięki :) boję się tylko że nie będzie 2 kresek :o normalnie mam czarne myśli:o

Gość jelsi jarasz
nie ma sie o co bac lec do apteki kup tes i zrob bedzie dobrze:)

Gość XYMENNKA
do 16 jestem w robocie , a po tem do apteki.........:) mam strach bo 2 dni w sumie był@ tylko taki inny i tych objawów brak :o ale jak się okaże że są 2 kreski to mam prezecik dla męża na 30 urodzinki bo ma w sobotę:)

Gość jelsi jarasz
to super by sie zlozylo maz by na pewno byl zadowolony:) nie masz sie czym stresowac jak nie teraz to innym razem ale na pewno bedzie dobrze. a ze tak spytam masz powody zeby myslec ze to ciaza?

Gość To moze byc to lecznie musi...
Mialam okres w ciazy na samym poczatku wprawdzie jeden miesiac ale byl.Okres byl w miare obfity i trwal tylko3dni-normalnie uzywalam podpasek i tamponow.Ale zaraz po nim czulam sie jakby mial nastapic kolejny(cos na podobienstwo PMS)W drugim miesiacu ciazy bylo tylko jednodniowe plamienie(moze z godzinne)i juz do koncaciazy zero plamien .Nie bralam nic na podtrzymanie ciazy bo niebylo takiej potrzeby ciaza rozwijala sie prawidlowo.dzis mam synka. Dodam ze test wykonany bezposrednio po @ byl negatywny dopiero tydzien po byla bardzo blada kreska a juz 2tyg.po@ wyrazna gruba krecha:D Zycze powodzenia w testowaniu i udaj sie jak najszybciej do lekarza.

Gość XYMENNKA
Mam :) Bo staranka sa w toku hihihihihihi:) ale by bylo super :) chyba nie usiedzę do 16:o

Gość jelsi jarasz
jak masz jakas przerwe to wyjdz i zrob sobie tes w ubikacji ja bym tak zrobila hehe

Gość XYMENNKA
TO MOZE BYĆ TO....wielkie dzięki bardzo bym chciała aby mi się udało :) A tobie życzę samych radosnych chwil z udziałem twojego szkraba:)

Gość XYMENNKA
Właśnie chyba o 15 wylece na chwilke do sklepu i do APTEKI oczywiscie i sikam na tesciora :)

Gość jelsi jarasz
hehe poki co jeszcze go nie mam ale moze juz wkrotce mam jeszce troche czasu:)to lec do9 apteki i daj znac co i jak:)

Gość jelsi jarasz
hehe przepraszam nei zauwazylam ze to nei do mnie:)

Gość XYMENNKA
:D dam znac napewno :) opilam się jeszcze wody co by mi sie sikac chciło :)

Gość jelsi jarasz
hehe ok to lec kup tescik i rob 3mam kciuki:) alez jestem ciekawa:D

Gość jelsi jarasz
i jak wynik?:)

Gość XYMENNKA
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Są 2 kreseczki tylko ta druga bladzieńka :o

Gość jelsi jarasz
kochana ale jest 2 kreska to najwazniejsze teraz udaj sie do gina i potwierdz wszystko. ale moze jeszcze nie mow nic ukochanemu bo lepiej nie zapeszac.

Gratulacje!!! Nie szkodzi, że ta druga jest blada, ważne że jest!!! :) Jak powtórzysz ten jutro albo pojutrze rano, to będzie już pewnie gruba :)

Gość XYMENNKA
jeszcze w to nie wierzę :D gebę mam od ucha do ucha :D tak się zastanawiam czy ta 2 kreska nie jest jasniejsza bo sie tyle wody opilam aby siknąć że może bylo mało hormonu :o rano zrobie test jeszcze raz , mezowi nic nie powiem narazie wstrzymam sie do jutra a wizyte u gina mam na poniedziałek bo już sie wczesniej zapisałam :)

Gość jelsi jarasz
na pewno jestes w ciazy:) jeszce raz 3mam kciuki jak cos to napisz co i jak.bede tu zagladala a teraz musze spadac. jeszce raz graruluje!!!:D

Jest jasna, bo to początek i jest jeszcze małe stężenie gonadotropiny, a poza tym popołudniowe a nie ranne siuśki :D To jutro mąż dostanie malutkie dziecięce buciki albo skarpeteczki w prezencie? :)

Gość ciesz sie
moja też była bladziuteńka.....aż się bałam,że mam "słabiuką" ciążę...a jestem już w 27 tygodniu :))

Gość XYMENNKA
Własnie tak myslałam ze mu jutro dam malutkie buciki w prezecie o ile jutro tez będą 2 kreski :) DZIEKUJE WSZYSTKIM ZA GRATULACJE:)👄 teraz po woli zbieram sie do domku ale jeszcze tu dzisiaj wpadnę

Gość XYMENNKA
Zrobiłam jeszcze jeden test i sa ponownie 2 kreski ale już ta druga nie jest taka blada :D Rany tak się cieszę że aż cięszko mi w to uwieżyc :DŻyczę aby wszystkim staraczką tak milo się rozpoczoł rok jak mi :D i naturalnie jutro biegnę po buciki i ciekawa jestem minki mojego męża jak mu dam taki prezecik na urodzinki on bardzo chciał dzidzię już dawno , tylko ja się wachałam a teraz 4 cykl i jest :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość medusal
GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!