Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestemmotylem

Jestem o wiele starsza od ukochanego

Polecane posty

Mam pytania do kobiet, które mają młodszych mężczyzn od siebie. Powiedziałabym, że dużo młodszych. Czy są takie na sali? Chciałabym wymieni poglądy i zapytac jak to jest. Czy są szanse dla związku jeśli np.on ma 28 a ona 38?????

Gość Człowiekjestwielki
nie ma tu takich:)

Gość ja znam
znałam takich jednych...ona była o 11 lat starsza od niego...byli małżeństwem 5 lat...później wymienił ją na 8 lat młodszą od siebie...przeskoczył o 19 lat..

Gość ja znam
no wiesz w twoim przypadku przecież nie musi też tak się skończyć...ale powiem ci szczerze ze ja bym nie chciała o tyle młodszego faceta...

Właściwie to taki związek jest skazany na nipowodzenie...nie wiem co sobie obiecywałam. Jednak on mnie tak bardzo kocha i mówi ze wiek nie ma znaczenia. Muszę z tym skonczyc. Tylko jak??????

ja znam......ale między nami nie ma różnicy. On jest mądrym, szczerym i dobrym facetem. Ja jestem młodowyglądającą kobietą, właściwie to oceniają mnie nawet czasmi na 28 lat. Intelektualnej różnicy także nie ma. Jednak jest obawa że zacznę się starzec i co wtedy?

Gość ja znam
jeśli kochasz i jesteś kochana to może warto jednak spróbować?...to że innym nie wyszło nie znaczy że wam też nie wyjdzie...spróbuj nic tracisz..

ale mogę stracic wiele. Zwiążę się a po 6 latach on odejdzie do młodszej. Bedę zrospaczona. Czas będzie działal na niekorzyśc. Będę stara i nikomu niepotrzebna:(

Znam dwie takie pary, różnica wieku 17 i 13 lat. Oba małżeństw mają staż ponad piętnastoletni. Od czasu do czasu przeżywają kryzysy /jak wszystkie inne pary/, ale trzeba przyznać, że to jedne z najlepszych wieloletnich związków jakie spotkałam :)

Gość ja znam
no z jednej strony masz rację...za kilka lat on będzie dopiero po 30-stce a ty już po 40-stce....ale z drugiej strony jeśli odejdziesz nie wiadomo kiedy znajdziesz kogoś innego,czy wogóle pokochasz kogoś innego...i tak możesz zostać sama i tak...naprawde trudny wybór...

jestemmotylem, każdy związek może się rozpaść. Lista powodów, dla których ludzie się rozstają, nie ma końca. Sądzisz, że jeśli zwiążesz się z mężczyzną starszym od siebie, z czasem przestanie dostrzegać młodsze i ładniejsze od ciebie dziewczyny? :)

Gość ja znam
znam jeszcze jednych...ale u nich róznica to 16 lat...ona pilnuje go jak psa...dosłownie

Gość polarek
Ja jestem w zwiazku z mlodszym facetem- z tym, ze miedzy nami roznica wieku wynosi 4 lata, wiec mniej u was. Z tym, ze ja pracuje a moj kochany jeszcze studiuje a to rzuca sie w oczy...... Moim zdaniem takie zwiazki maja szanse bo sa takie same jak kazde inne, poniewaz wszytsko zalezy od Waszej dojrzalosci, a nie od metryki. Mozna spotkac niedojrzalego egoiste w wieku 40 lat i dojrzalego emocjonalnie w wieku 20 paru lat. Uwazam, ze wszystko zalezy od was, od waszego uczucia, uporu aby byc razem. Ja w swoim zwiazku jestem bardzo szczesliwa- czego i tobie zycze. Powodzenia!