Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okplouytcvhtr

problem natury fizjologicznej

Polecane posty

Gość okplouytcvhtr

Wszyscy sie wypowiadaja i zadaja pytania to twierdzilam ze i ja napisze o swoim problemiku, bo nie wiem co sadzic badz jak cos zmienic. Otoż: jestem z moim facetem od roku, kocham go bardzo on mnie tez, stanowimy fajny zwiazek, w lozku tez jest nam super, nie mozemy sie soba nacieszyc, lubimy sobie sprawiac przyjemnosci, jednak jest pewne ALE...... tzn. mam pewnie zahamowanie, w czasie kiedy pieszcze go ustami z jego czlonka wyplywa wydzielina i wtedy juz przestaje to robic... w jakims stopniu przeszkadza mi to. Wiem, ze to jest naturalne i normalne, ale mimo tego nie potrafie sie przelamac, aby robic dalej.... czy moze znacie jakis sposob/ technike na takie pieszczoty aby nie bylo to wyczuwalne az tak. Dodam, ze jest to moj pierwszy chlopak z ktorym pieszcze sie w ten sposob - a mam 24 lata- i nie mam duzego doswiadczenia, dlatego bardzo prosilabym o jakies rady. Bo bardzo go kocham i chcialabym mu sprawiac taka przyjemnosc, ale z uwzglednieniem swoich zahamowan- potrzeb.

Gość okplouytcvhtr
moze doradzi mi ktos zyczliwy i powazny, ktory nie bedzie chamski tylko podzieli sie swoimi radami i doswiadczeniami

Gość karolina020
mi na poczatku tez to przeszkadzalo, ale wiem jak on to lubi i dlatego przyzwyczailam sie. jak tylko to poczujesz to probuj mieszac ze slina, wtedy tego tak nie czuc

Gość okplouytcvhtr
dziekuje za rade, moze jeszcze ktos mi cos doradzi w tej sprawie

ta wydzielina to być może sperma zawsze troch wycieka na chwile przed orgazmem u faceta

Gość okplouytcvhtr
A jednak, dziękuje !! :) Moj facet tez:)

Gość mimozzza
dlaczego ci to przeszkadza? :) brzydzisz sie czy co....? nie rozumiem tego, przeciez go kochasz

Gość sfdsfsggr
ja sie tym wogóle nie brzydze ciesze sie że jest wilgotny raczej

Gość ___aaaaaaaaaaaaaaaan____
mnie kręci jak mój facet się "moczy" jak go liże :) i wtedy myziam go jeszcze bardziej, wkładam głęboko do buzi i sami wiecie ;)

Gość mimozzza
to chyba fajne jak czujesz że sie mokry robi....waidomo ze juz jest na skraju rozkoszy :) tak samo z facetami, oni uwielbiaja to czuc :D przynajmniej mojego nieźle to kręci :P

Gość okplouytcvhtr
ciesze sie ze jemu sie to podoba, ale poki co przekszakdza mi ta wydzielina... troche sie brzydze chociaz wiem, ze to dobry objaw i ze oto w koncu chodzi!! mam nadzieje ze z czasem mi przejdzie,

Gość mimozzza
a jemu przeszkadza twoja wydzielina?