Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Margeritaaa

Jak rozciagna jeans???????? SPODNIE

Polecane posty

Gość Margeritaaa

kupilam spodnie na allegro i nie umiem sie dopiac, brakuje doslownie 1cm, jak naciagnąc material???

Gość Margeritaaa
nie bo bylyby juz za duze, te idealnie leza tylko z zapieciem mam problem, wiekszy rozmiar juz by na mnie wisial, a kupilam 2 pary spodni ten sam rozmiar i jedne zapinam bez problemu a te drugie kiepsko ;/

Gość Margeritaaa
ja sie nie skurcze bo nie mam czego kurczyc chyba ze da sie kosci skurczyc :]

Gość Sing hallelujah
A wiesz ja będziesz wyglądać w spodniach naciągniętych do granic możliwości>?Przecież skoro nie umiesz sie dopiąć to znaczy że są ci za małe,a jak jakimś cudem je naciągniesz będą ci się wżynały. Wiesz jak to okropnie wygląda? Lepiej daj sobie spokój z naciąganiem spodni.Poza tym jeśli miałyby dodatek strechu to by się już rozciągnęły a prawdziwy jeans się nie rozciąga, mało tego po praniu się jeszcze kurczy trochę także jak je wypierzesz to dopiero nie ma mowy żebyś je założyła.

Gość kaska starsza manka starsza
na mokro spróbuj rozciągnąć

Gość Margeritaaa
nie martw sie na mnie takie spodnie naciagniete do granic mozliwosci beda wygladac normalnie, poniewaz nie mam boczkow, tluszczu, ani nic, tylko widocznie troche szerokie kosci, takze nic mi sie nie bedzie wylewac jak je troche naciagne, a to na mokro chyba dobry pomysl, dodam ze to nie jest raczej prawdziwy jeans

Gość Margeritaaa
nie ma ktos jeszcze jakiegos pomyslu?

Heh ja nie lobię jak dziewczyny chodzą w obcisłych jensach bo czasami mam wrażenie jak by się miała przewrócić idąc w takich...

Gość Margeritaaa
ja tam uwielbiam takie spodnie i moj facet tez wiec no problem ;]

Gość Margeritaaa
nie wierze ze dziewczyny na kafe nie maja takich problemow, no doradzcie cos

Gość ja wiem ja wiemmmmmmmmmmmm
miałam kiedys taka przyciasna mini z dzinsu i dopinalam ją coprawda ale wlasnie mialam problem z boczkami. wiec by poszerzyc kiecke, namoczylam ją całą w wodzie z dodatkiem płynu zmiekczającego a do wyschniecia powiesilam z zamontowanym w pasie wieszakiem- takim który sie rozszerza i rozciąga (czasami w sklepach takie są, mozna je z dwóch stron "wepchac?" do srodka i wieszak sie skraca lub na zasadzie sprezyny rozciąga). spodnice powiesilam bokiem, tak zeby grawitacja tez troche pomogla przy wysychaniu i rozciągnela ciuszek w pasie. no i bylo ok, spodniczka rozciagnela sie nieznacznie i moglam ją nosic jak nalezy :)

Gość Margeritaaa
dziekuje bardzo :) ide wyprobowac

Gość aniulka212
najlepiej namocz spodnie,potem ubierz je mokre i chodz w nich jakiś czas,trochę nieprzyjemne ale działa.