Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagodaaaa

przed chwilą w rozmowach w toku

Polecane posty

Gość jagodaaaa

byly zaproszone piękne kobiety i byla tez edyta herbus:O i sie wypowiadala jak to jest byc taką piękną :O no nie moge taki paszczur:P

Gość anitakafeeole
ble........jak jej tapete domyja to brzydka jak paszczurak ale jak to byc piekna dobre sobie

Gość jest brzydka taki z niej kurdu
pel niedorobiony i brzydki ma nochal i cala jest brzydka

Gość Feeeee ta Herbuś
to facet po zmianie płci :o

herbuś najładniejsza z nich wszystkich tam była!!!!!!!!! jednym się podoba a drugim nie!!! dla mnie ksiązkiewicz to paszczur ... i dupo daja

Gość a jak sie nazywa ta dziewczyna
????????? co z tym pływakiem była ta z tego reality show. ? Bo za chiny sobie nie mogę przypomnieć :O

chyba zwariowałas albo zazdrosna jestes... Herbuś spoko jest i ładna. ksiązkiewicz ładna ale znowu troche głupia i robi z siebie takie nie wiadomo co ;/ wkurzajaca jest! Ta czarna tam nie była ladna

Gość ksiązkiewicz tez jet brzydka
to fakt ale herbus najladniejsza hahahahahha powalilo cie, najladniejsza byla ta kasia jakaśtam, Herbusiowa brzydka jest

Gość toomekkk
herbus jest dosc ładna . NA pewno ładniejsza od pospolitej urody kasi `` pyzy `` cichopek

Gość toomekkk
najładniejsze są Kasia maciąg i trzebiatowska potem wlasnie przybylska ksiazkiewicz oraz herbus Oto lista naladniejszych Polskich celebrites . Wiecej nie ma .

Gość madziattt
Co wy chcecie od Herbuś,bardzo ładna,zazdrosnice sie odezwaly,najłatwiej krytykowac.

Gość toomekkk
dla mnie wyglada to tak od najładnieszej z tych najładniejszych 1 . MAciąg Kasia 2 . Trzebiatowska 3. PRzybylska 4 . Herbuś 5 . Ksiązkiewicz

A ja uważam, że żadna z nich nie była jakaś cudowna. W Polsce jest dużo ładniejszych gwiazd, które mogłyby wystąpić w tym odcinku. Najładniejsza była Julia Pietrucha :D

Gość toomekkk
a tutaj poprawiona lista (zapomniałem o jednej osobie ) 1 . MAciąg Kasia 2 . Trzebiatowska 3 Alicja Bachleda-Curuś 4. PRzybylska 5 . Herbuś 6 . Ksiązkiewicz