Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

wczoraj mi jeden odpadł... a piłowac nie chce bo ja mam taki wzorki ze jak spiłuje to do bani bedzie wygladac. same odpadną...albo do kosmetyczki pójde to mi je ściągnie...zobacze! Dzieki za odpowiedzi

To zależy od tego jakie tipsy masz. Jeżeli akrylowe wystarczy że wymoczysz je w acetonie. One zmiękną i będziesz je mogła bez problemu ściągnąć. Jeżeli są to tipsy żelowe niestety ale musisz je spiłować. Tylko rób to ostrożnie żeby nie przepiłować płytki paznokcia.

Gość KatiKati
Jakby ktoś miał pytanie odnośnie przedłużania paznokci i metodą akrylową i żelową służę radą. Moje gg 1285996

Gość KatiKati
Witam Chętnie pomogę początkującym osobom jeśli mają pytania dotyczące przedłużania paznokci metodą żelową i akrylową (na tipsie i szablonie) oraz na tematy pokrewne (np. zdobienie, problemy). Mój numer GG: 16162069 Często jestem na niewidocznym

Gość stein333
GLIWICE, ZABRZE: Profesjonalna stylizacja paznokci: Paznokcie są ozdobą każdej Kobiety ! Masz słabe łamliwe paznokcie lub nie jesteś zadowolona z ich wyglądu ? Zapewne nie raz patrzyłaś z zazdrością na piękne pazurki Twoich koleżanek.. Zafunduj sobie i Ty odrobinę luksusu ! !! NAPRAWDĘ NISKA CENA !! WITAM!!! Mam na imię Marzena. Tipsami wykonywanymi metodą żelową zajmuję się ok. 2 lata. Ponieważ jest to przede wszystkim moja pasja a nie sposób na zarabianie pieniędzy, koszt usługi to jedyne 50zł z dowolnym zdobieniem!! Tipsy (w przeciwieństwie do wielu innych stylistek w tej kategorii cenowej, które parcują na najtańszych materiałach;/) wykonuję przy użyciu żeli oraz innych produktów znanej i renomowanej firmy SUN FLOWER, co jest gwarancją trwałości i wysokiej jakości!! Robiąc u mnie pazurki możesz być pewna profesjonalizmu, miłej atmosfery w czasie zabiegu, a także dużego wyboru ozdób (brokaty, hologramy, cyrkonie, kruszone muszle, pióra, naklejki i wiele innych). Więcej pazurków mojego wykonania oraz pełen cennik można zobaczyć na: www.stein333.bloog.pl Pamiętaj- dłonie to twoja wizytówka!!! KONTAKT: stein333@wp.pl GG: 6227599

Szukam Pani ktora zgodzilaby sie byc moja modelka , tzn poszlaby ze mna na kurs przedluzania paznokci w kielcach (termin do uzgodnienia) i swoje pazurki dala i ja bym na nich dzialala, jezeli jakas pani chetna to zapraszam. Przypomna Pani nic nie placi za kurs!!!! Jedyny minus to jezeli pani pracuje to 2 dni wolnego musi byc, bo kurs trwa dwa dni, szczegolly podam osobiscie. Duzy plus jest taki ze za darmo pani bedzie uczestniczyla w kursie i nauczy sie pani przedluzac paznokcie metoda zelowa. Bardzo serdecznie zapraszam chetna :) Pozdrawiam tel 510761543 Ewelina,KIELCE

Najlepsza obsługa i jakość wykonywanych usług zdażyła mi się w Centrum Urody Butterfly w Katowicach. Byłam tam pierwszy raz w lutym tego roku, dostałam kupon rabatowy. Od tamtego czsu jestem stałym bywalcem. Ceny przyzwoite a jakość wysoka. Super jest wystrój salonu,niecodzienny takze miło spedza sie tam czas. Mozna sobie wejsc na ich stronke www.centrumbutterfly.pl Myślę że można spokojnie polecić tymbardziej ze wlascicielki pilnuja aby usługi były jaknajwyzszej jakosci.Pozdrawiam