Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dyyyylemat

dlaczego na forum gazety trzynastka nie moge sie zapytac goski o porade????????

Polecane posty

Gość mam dyyyylemat

sluchajcie, moj problem jest taki: weszlam sobie na strone gazety trzynastka. na samym dole pisalo: "masz problem? zapytaj goske!" weszlam w to, bo mam pewien problem i chcialam sie zapytac a raczej poradzic. weszlam w ten watek gdzie goska napisala aby sie tu jej pytac o wszelkie porady. tak wiec ucieszylam sie i kliknelam. wyskoczylo mi ze nie jestem zalgowana i ze nie moge sie zapytac. tak wiec kliknelam zarejestruj sie, zgodzilam sie z zasadami, jakie tam pisaly i wypelnilam formularz. no i pisalo ze jestem zalogowana. ucieszylam sie i ponownie kliknelam w ten watek gdzie goska prosila, aby do niej pisac. no i znowu pisalo ze nie mam uprawnien aby sie zapytac, bo nie jestem zalogowana i ogolnie nie mam tamn konta. i dlaczego tak sie stalo? a co dziwne, u gory pisalo, ze jestem zalogowana!!!!!!!!!!! prosze, pomozcie bo mam naprawde bardzo wazny problem, z ktorym nie moge sie uporac!!!!!!!!!!!

Gość tortura nie na czarno
pisz tutaj, moge byc twoja goska:classic_cool:

Gość ankaaaa98753
moze trzeba wejsc na poczte i odebrac wiadomosc z tamtego potralu, ktora aktywuje konto. Sprawdz skrzynke mailowa

Gość mam dyyyylemat
wchodzilam i prosili abym kliknela w link aby potwierdzic rejestracje i kliknelam i wyskoczylo ze wszystko poszlo pomyslnie. i nadal nici. pomozcie BLAGAM!!!!!

Gość mam dyyyylemat
sluchajcie ja niedlugo oszaleje ktos musi mi pomoc!!! naprawde nie mam juz sily z moim problemem a chce sie poradzic jakiegos specjalisty a takim kims jest wlasnie goska.... moze ktos z was byl w podobnej sytuacji??