Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pijaczyna....

Wstyd po alkoholu...

Polecane posty

Gość pijaczyna....

Ale sie porobilo.Spilem sie,urwal mi sie film ,nic nie pamietam,podobno po pijaku wyzywalem wszytskich naokolo,agresja do rodziny,nawet zone obezwalem od najgorszych...Jak slsyze co robilem to sie za glowe lapie! Nikt nie chce mnei znac.... Prawie nigdy mi sie to nie zdarza,,,paer lat temu jedynie cos podobnego mialo miejsce ale wtedy wyzwalem obcych ludzi wiec luz...Teraz dostalo sie najblizszym....nic tylko sie zalamac

Gość hyfer
ja po alkoholu robie sie łagodny jak baranek.Najlepiej to bym spał

Gość ależ idiotka
poprostu dostałeś białej gorączki czy ataku furii jak kto woli, masz ostrzeżenie zeby nie pic więcej tak dużo, no a skoro już chcesz pić to pij mniej. i przeproś wszystkich żonie kwiaty kup i powiedz że to było w afekcie, myślę że zrozumieją ale niesmak niednak zostanie

Gość śpiąca alkoholowa królewna
hyfer, witaj w klubie 🖐️

Gość hyfer
nie ma mowy o krzyczeniu czy bicu kogokolwiek . Zreszta ostatnio pilem jakies pół roku temu . Kiedys czesciej . Po kilka piw w tygodniu . Czasem wodka

Gość ależ idiotka
ja też po wódce najchętniej poszłabym spać, tylko ze zawsze znajdzie się ktoś kto mnie tak wkurwi że wytrzymać nie mogę, ale powstrzymuję sie jakoś i nie łobuzuję :D

Gość a co to takiego
mnie po wódeczce to szendacze się właczają

Gość a co to takiego
znaczy : SZWENDACZE

Gość seleretera
człowiek jak sie opije to pokazuje swoje prawdziwe oblicze bo blokada mu znika więc jesteś głupim chamem i prostakiem w rzeczywistości a na trzeźwo możesz udawać kogoś innego

Gość pijaczyna....
na zone kwiatek nie dzial,powiedziala ze jestem skonczony i nigdy mi tego nei wybaczy. Wstyd,bo naprawde jestem potulny,dobry i spokojny,,czasami moze sie wkurze ale to jak kazdy...

Gość ale plama
a ja jak popiję, to śmieję się piętnaście minut, piętnaście minut płaczę, a potem kładę się spać na dwanaście godzin. jestem popierdolona i wszyscy mają ze mnie ubaw :o

Gość pijaczyna....
ale jak to wytlumazcyc takie zachowanie? bo nie mam tak zawsze, pilem tyle razy i zawsze bylo dobrze. Tylko teraz mnie ponioslo

Gość a co to takiego
może coś niedobrego zjadłeś :P i Ci zaszkodziło

Gość biedny mały
no cóż, wyrzuciłeś z siebie wszystkie bolączki, kórych byś nigdy na trzeźwo nie powiedział. To taka pijacka szczerość była, a rodzinka zobaczyła jaki naprawdę jesteś, tylko się ukrywasz prawda? Ale uważaj jak jesteś taki agresywny po alkoholu, bo następnym razem kogoś pobijesz. :(

Gość pijaczyna....
nikomu sie cos podobnego nie zdarzylo???

Gość adrfarqrqr
lajza jestes i tyle

Gość upupup
up

Nie wiem czy jeszcze tu się pojawiasz, ale chciała bym napisać Ci co ja wiem o agresji po alkoholu. Jeśli wcześniej nie miałeś takich zachowań agresywnych, a teraz Ci się zdarzyło, to znaczy że stajesz się uzależnionym alkoholikiem lub masz skłonności do alkoholizmu-uzależnienia. Być może jest to znak, ze nie powinieneś wogóle sięgać po alkohol, bo najprawdopodobniej piłeś zbyt często i Twój system nerwowy został mocno nadszarpnięty. Jeśli masz problemy z odmówieniem wypicia alkoholu, to kolejny znak ze stajesz się uzależniony i koniecznie powinieneś udać się do specjalisty. Jeśli sam jeszcze zauważasz że dzieje się z tobą coś złego po alko, to znaczy że jest to dobra pora na odstawienie alkoholu i terapię dla alko. Odezwij się i napisz co u Ciebie teraz słychać. Pozdrawiam.