Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewnazolzaniezolza

dla tych ktorzy znają i wierza w teorie, ze mezczyzni kochaja zolzy !!

Polecane posty

Gość pewnazolzaniezolza

posluchajcie, czytalam ksiazke dlaczego ta druga plec kocha zolzy i co naczy byc zolza.. ale czy to znaczy ze nie moge sie do niego w ogole pierwsza odzywac, pisac, umawiac? zadnego kroku nie moge zrobic jesli on nie robi? nie wiem czy bedzie jeszcze kiedys, a zwlaszcza w najblizszym czasie mozliwosc spotkania, wiec podpowiedzcie, z gory dziekuje i pozdrawiam

Gość a miewasz problemy
ze zrozumieniem ksiazek, ktore czytasz?

Gość pewnazolzaniezolza
wiec powiedzcie po prostu co moge zrobic, jaki krok uczynic, by facet nie pomyslal ze ma mnie w garsci?

Gość to w ksiazce nie bylo
napisane?

Gość męzczyźni spierdalają
od zołz, kto ci takich głupot nagadał, a kto by wytrzymał z jąkąś gderliwą babą i humorzastą babą, jedna noc i w długą..... :P

sposob jest taki, ze trzeba trzymac faceta na dystans. Kokietowac a jednoczesnie nie narzucac sie.. Zwodzic czarowac a nastepnie na chwilke odsunac. a w tej chorej ksiazce wszystko jest karukaturalnie przedstawione i nalezy ja czytac z duzym przymruzeniem oka.

Gość ankietka ...
taka prosta książka, a znowu kolejne mają problemy ... :O Chyba nie czytacie w ogóle .... :O Stąd ten brak rozumienia ... :O

Gość hngerfdesw
do mezczyzni spierdalaja- widac ze nie czytalas/les ksiazki

nie traktujcie tej ksiazki jako recepty na zdobycie kazdego mezczyzny. Nie mozna dzialac wedlug schematu.. albo ma sie dar uwodzenia albo nie.. Ciezko sie tego nauczyc.. a i jeszcze Wam powiem.. Wiecie dlaczego zazwyczaj jest tak, ze podobamy sie tym ktorzy nam sie nie podobaja a z kolei nami nie interesuja sie Ci ktorzy nas pociagaja? Wlasnie dlatego, ze tych pierwszych olewamy-tym samym przyciagajac ich a tym drugim staramy sie zaimponowac-tym samym nieswiadomie tracac ich zainteresowanie :) 🖐️

Gość ankietka ...
Ale w gruncie rzeczy to dobra recepta ... tylko trzeba umieć stosować ...

Gość ankietka ...
I to nie jest schemat ... Nie chodzi o gotowe elementy ...

"pewnazolzaniezolza posluchajcie, czytalam ksiazke dlaczego ta druga plec kocha zolzy i co naczy byc zolza.. ale czy to znaczy ze nie moge sie do niego w ogole pierwsza odzywac, pisac, umawiac? zadnego kroku nie moge zrobic jesli on nie robi? nie wiem czy bedzie jeszcze kiedys, a zwlaszcza w najblizszym czasie mozliwosc spotkania, wiec podpowiedzcie, z gory dziekuje i pozdrawiam " Ta książka jest głupsza niż but z lewej nogi:P.Na mnie w ogóle takie coś nie działa:P.zwłaszcza jak jakaś jest obca i nie mam o jej zainteresowaniu pojęcia a ni o tytm jak ją spotkać:P.Do tego nawet jakbym miał przypuszczenia to możliwe żebym nie miał chęci jechać:P.

Gość ankietka ...
Amant Wszech Czasów k.odwetowa - zatem zapewne nie nosisz lewego buta ... Wszelką głupotę omijamy szerokim łukiem ... :P P.S. Nie zimno Ci w taki mróz? :P W jednym bucie? :P

Gość ankietka ...
No to chyba tyle byłoby na temat ... :P

Gość Amelka2222
amant- bo to ksiazka o facetach hetero nie o gejach

Gość ankietka ...
Amelka2222 - czy można traktować poważnie faceta w jednym bucie? :P ... nie sądzę ... :P

Gość no i masz
przede wszystkim,jeśli facetowi zależy,kochana autorko topiku,sam prosi o Twój numer telefonu,a skoro poprosił,to na pewno się odezwie ,jeśli mu bardzo zależy.Jeśli facetowi nie zależy,możesz pisać 1000 smsów dziennie,dzwonić co godzinę-facet uzna,że jesteś nachalna i będzie śmiał się z tego z kolegami.Czasem warto zaczekać,ja czekałam tydzień,bo mój facet nie miał autentycznie komórki,ale choć wiedziałam,gdzie mieszka,nie odwiedziłam go.Uparcie czekałam,ale międzyczasie powiedziałam wspólnemu znajomemu,że on mi się bardzo podoba....warto było zaczekać:od tego czasu wydzwania co pół godziny,a jesteśmy razem już 1,5 roku...ja dzwonię tylko w ważnych sprawach

Gość zzzolza
up

Gość pewnazolzaniezolza
milo mi, ze ktos podbija moj topij ;] wiec widocznie wiecej osob poszukuje odpowiedzi. pomoecie?

Gość ankietka ...
hmmm ... tylko, nie wiem, czego Ty oczekujesz... Bo gotowych scenariuszy to nie ma ... Ogólnie zasada jest taka, że faceta nie traktuje się śmiertelnie poważnie .. Wystarczy być tajemniczą, zmienną ... nieprzewidywalną ...