Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcelinka 50

kobiety po lub przed 5o t-ką!!!!

Polecane posty

Gość to już tuż tuż
Marcelinko, w pełni się z Tobą zgadzam. Młodzież do 30 to raczej tylko narzeka, po 70 też. Choć i w naszym wieku znajdują się takie. To te, które nie umiały wykorzystać danego im czasu.

Gość Marcelinka 50
tuz , tuz - pewnie by umiały, gdyby trafiły na dobry grunt, każdy człowiek sie rorzwija, ja też, pod warunkiem że czują potrzebe i mogą. Ja uważam ze ludzie są piekni w każdym wieku, ale musiałam troszkę przeżyc, żeby sie o tym dowiedziec.

Gość to już tuż tuż
zgadzam się z Tobą. Nasze doświadczenia i błędy, które popełniałyśmy to nasza największa obecnie zaleta.Ja tych będów popełniłm sporo, ale jak teraz patrzę wtecz , to nie załuję.Będę miała co wspominać po 70

Gość Marcelinka 50
Ja mam nadzieje , ze to juz u mnie koniec błędów i teraz je wspominam i zapominam a po 70 tce bede wspominać tylko uniesienia szczescia, bo stram sie je pielęgnować, nie zawsze łatwo ale to mnie trzyma prosto ...:)

Gość to już tuż tuż
a jabyś postawiła na szali, co przeważy? błędy ?porażki? czy szczęśliwe chwile?

Gość Marcelinka 50
tuż tuż -fajne pytanie - tylko szcesliwe chwile !!!!

Gość to już tuż tuż
no to pozazdrościć.Skoro tych szczęśliwych było więcej.Bo u mnie to różnie bywało. Może nawet jestem z tej drugiej strony.Ale każda porazka, to kolejne doświadczenie i tak to traktuję. Poza tym moje błędy i porazki wiele mnie nauczyły, pozwoliły przewartościować swoje życie i spojrzeć na świat z większą pokorą.

Gość Marcelinka 50
Ja też musiałam przewartościowac swoje zycie, zmienic poglady albo raczej spojrzenie na zycie, ale zrobiłam to w miarę bezboleśnie, bo nie do końca i ciągle cos tam wraca ale z malą siła, ja to wypieram. Może moja konstrkcja jest prostrza albo problem mniejszy.

Gość Marcelinka 50
prostsza :)

Gość Marcelinka 50
Zapraszam