Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ana29...

SKORPION Ze SKORPIONEM

Polecane posty

Gość ana29...

Znacie jakieś pary o takich znakach a może sami jesteście w związki ze skorpionikiem będąc skorpionicą. Dziękuje za jakieś odpowiedzi.

Gość ja jestem+_________________
i byłam ze skorpionem, niby było pięknie i ładnie a zachował się jak kompletny skór.... jesteś skorpionką i chcesz się związać ze skorpionem, nie jest łatwo, może twój nie będzie takim sukinsynem, powodzenia🖐️

Gość ana29...
Moj nie okazuje uczuc wiec nie wiem czy faceci skorpiony tacy sa????

Gość tez miała....
tez miałam skorpiona i ja tez jestem skorpion... było na pcozatku cudownie ale pozniej jego zazdrosc i zaborczosc i wredota przestala mnie bawic....

Gość ana29...
Wychodzi an to że to Panowie Skorpionki maja trudniejsze trudno ich wyczuć. Ja to przynajmniej mowie co myśle.

Gość ja jestem+_________________
ana29... a ja Ci powiem,że na początku są cudni, czarujący, wydaje sie,ze są super, tak było z moim a później zostawił mnie bez słowa, po prostu brak mu jaj było,żeby zerwać. Uważaj, skorpionice nie mają łatwego charakteru ale oni nie są lepsi :o

Gość pippi225
zgadzam się z przedmówczynią. też byłam ze skorpionem, myślałam że wszystko dobrze się układa, był miły dowcipny, mówił że chce się ustatkować, szuka kobiety swojego życia i co....zostawił mnie bez żadnego wytłumaczenia, bez powodu

Gość pippi525
a swoją drogą to zastanawiajace co tym facetom siedzi w głowach że tak się zachowują?? niby wszystko było w porządku, dobrze się ze sobą czuliśmy, bez przerwy śmialiśmy się,żartowaliśmy, no może mieliśmy różne poglądy ale nie ma przecież identycznych ludzi więc skąd ta jego decyzja... może jakiś Pan skorpion nam to wyjaśni??

Gość dfgdfsg
czy wy jesteście naprawde tak kuresko tępe że wierzycie w takie zabobony? O___o

sama jestem bykiem, swietnie dogaduje sie ze skorpionem plci przeciwnej:) , choć wiadomo zaciety charakter i upór cechuje tego osobnika.

Gość aaaa powiedzmy
RAKI i STRZELCE???

Gość aaaa powiedzmy
ja jestem raczyca :D skorpiony sa niezłe w łżóku, tzn. działają na raki ale...niezbyt fajnie w życiu nam idzie :O

Gość black cobraaa
ja jestem Skorpion listopadowy, mój były był Skorpionem październikowym po 4 latach ciągłych rozstań i powrotów wyszło że są z nas tak indywidualne charaktery że nie umiemy się dotrzeć i koniec

Gość skorpionki dwa
to może być tylko albo niebo albo piekło:D

ja jestem skorpion listopadowy to samo moj maz :) i jest swietnie, zupelnie inne charaktery i temperamenty :) wiec jak widac skorpion ze skorpionem tez moga zyc razem ;)

Gość gość
najardziej boli odejscie, więc trzeba zrobić to wczesnej ;-)

Gość gość
kobiety skorpiony to porażki :O